Sportsbørn - Sundt Barn

Sportsbørn - Sundt Barn
Sportsbørn - Sundt Barn
Anonim

Moderne forældre sætter sport et af de første steder i børns udvikling. Når alt kommer til alt skal du udvikle krop og ånd, lære at nå mål, være vedholdende og være i stand til at handle i et team eller ikke være bange for at træffe en beslutning. Når alt kommer til alt er det fysisk vigtigt at forberede din baby. Snart vil ansvarsbyrden i form af en portefølje falde på hans skuldre, og han bliver nødt til at sidde længe ved skolebordet. Glem heller ikke udholdenhed og udholdenhed, ansvar og systematisering, som indføres af regelmæssig professionel sport eller fysisk træning.

Atletisk barn - sundt barn
Atletisk barn - sundt barn

Mange profeterer for deres barn om en stor mesters karriere og glemmer helt individualiteten i en lille personlighed. Men hver sport sætter sine egne rammer: fysik, fleksibilitet, karakter, følelsesmæssig holdning og meget mere. Og selvfølgelig, jo tidligere du starter klasser, jo bedre. Den mest egnede alder for at starte en sportskarriere er tre til fire år. Det hele afhænger af den valgte retning.

Billede
Billede

Og her er den første længe ventede træningssession, og derefter en intens forfølgelse af netop disse priser. Og muligvis kan barnet lide alt og er tilfreds med det. Så er det kun at nøje overholde hans velbefindende, ikke at glemme hvile og ordentlig ernæring. Men det sker også på en anden måde.

Dagens økologi har en skadelig virkning på både voksne og børns sundhed. Rygning, drikke alkoholholdige drikkevarer og andre fristelser fra det enogtyvende århundrede er ikke befordrende for udseendet af sunde afkom. Nedsat immunitet, svækket muskelmasse og andre indikatorer for at sænke sundhedskategorien er ofte ledsagere af en moderne person.

Billede
Billede

Og nu er den unge atlet allerede lunefuld, vil ikke gå i skole, børnehave, gym. Han sover på farten, nogle gange ikke samlet, han kan konstant ikke lide noget. Men her er det værd at tænke på rigtigheden af ​​forældrenes valg, fordi babyen sandsynligvis bare er træt. Måske er det fornuftigt at være opmærksom på sektioner med en mere passende tidsplan og sparsom belastning. En blød tidsplan giver dig ikke mulighed for at blive meget træt, regelmæssig træning vil temperere din karakter, dine muskler bliver stærkere, og din babys udvikling får nye horisonter. Men der vil ikke være nogen hård konkurrence, udmattende fysisk aktivitet, der sigter mod at opnå et resultat, men at fjerne tiden til spil, venner og ny viden, der er så vigtig i denne alder.

Der er altid et valg. Barnet vil helt sikkert vise talent. Og først efter at have lyttet, tager forældrene den rigtige beslutning!

Populær af emne.