Hvordan Man Kravler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kravler
Hvordan Man Kravler

Video: Hvordan Man Kravler

Video: Hvordan Man Kravler
Video: Valde kravler i legetårn 2023, November
Anonim

Det vides, at crawl er den hurtigste måde at svømme på. Derfor er denne type svømning så populær i konkurrencer. Det menes, at det er umuligt at lære at kravle uden teoretisk vejledning og praksis. Derfor prøver de at lære at kravle som barn.

Hvordan man kravler
Hvordan man kravler

Jo hurtigere du lærer at svømme, jo bedre. Det er relativt let at kravle korrekt. Faktisk, i denne type svømning, hvis teknikken følges, bliver svømmeren nødt til at gøre en minimal indsats.

Teori

Crawl er den absolutte rekordindehaver til brug i forskellige freestyle svømmekonkurrencer. Svømmere deler praktisk talt ikke begrebet "gennemsøgning" eller "fri stil".

Denne metode er med rette den hurtigste. Disse er hurtige skiftende slag udført med bøjede arme. De ledsages af konstante lodrette bevægelser af lige ben. Hvis du beslutter at lære at svømme alene, skal du tage følgende instruktioner i betragtning.

Selve slagtilfældet skal udføres med bøjede arme med en høj bøjning af lemmerne. Det viser sig, at selve hånden med underarmen holdes vinkelret på den ønskede retning. Når du stryger, skal selve håndfladen stå fladt, og derudover skal fingrene være tæt lukket.

Roning skal udføres under overholdelse af rytmen med konstant indsats uden at bremse. For at opnå denne rytme skal armene efter at have taget slagtilfælde accelere, når den er afsluttet. I slutningen af slagtilfælde, lige når hånden er nær låret, er det nødvendigt, at hånden, underarmen og skulderen kommer ud af vandet, kun i omvendt rækkefølge. Før du starter processen med at bære den øvre lem, er det nødvendigt at sikre dig, at håndfladen er rettet lidt opad.

Det er nødvendigt, at dine hofter og selve hovedet konstant er på samme niveau. Ved at øge placeringen af hele torsoen kan økonomien i hele teknikken øges betydeligt. Dette vil gøre bevægelserne lettere at koordinere.

Øve sig

For at lære at hurtigt gennemgå, skal du helt sikkert se rigtige fagfolk. Deres kroppe er placeret i vandet med maksimal strømlining. Fødderne skal placeres i en dybde på fyrre centimeter, hvilket er tilstrækkeligt til ultimativ effektivitet. Du kan ikke udføre unødvendige bevægelser, fordi deres resultat kan være en forkert position af hele kroppen.

Placer dine skuldre lidt over dine hofter. Selve hovedet skal placeres langs kroppens akse. På dette tidspunkt er livmoderhalsen næsten ikke spændt.

Inhalationen skal foretages ved at dreje hovedet skarpt mod den hånd, der lige fuldender slagtilfælde. Alle omvendte bevægelser skal udføres meget hurtigt, så de falder fuldstændigt sammen med hånden.

Anbefalede: