Sådan Kommer Du Til Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Boksning
Sådan Kommer Du Til Boksning

Video: Sådan Kommer Du Til Boksning

Video: Sådan Kommer Du Til Boksning
Video: Ahmarni VS Türker - MAIN EVENT - Stjerneboksning 2021 2024, Kan
Anonim

Boksning er populær og ikke særlig billig, hvis vi taler om professionelle kampe for tilskueren. Men på trods af alle de høje billetpriser er dette show det værd. Du har allerede set en masse slagsmål på tv, men ønsker at se boksning live? Vær tålmodig og tjek denne artikel.

Sådan kommer du til boksning
Sådan kommer du til boksning

Instruktioner

Trin 1

Tjek den lokale konkurrencekalender. Hvis du ikke har råd til professionelle kampe endnu, fortvivl ikke. Der er amatørkonkurrencer, som også kan være ikke mindre spændende og interessante. Under alle omstændigheder er amatører her et meget konventionelt navn. Når alt kommer til alt er olympiske boksemestre også amatører.

Men hvis OL stadig er langt væk, og det ikke afholdes på det sted, der er tættest på russerne, skal du være opmærksom på lokale, regionale og muligvis all-russiske turneringer.

Der afholdes helt sikkert også boksekonkurrencer i din by, så find oplysninger om kampens sted og tidspunkt - og gå til boksning.

Trin 2

Hvis dit budget tillader dig, kan du gå til professionelle kampe. De afholdes ikke kun i Las Vegas, vi har dem også i Rusland. Og billetprisen til kampe er relativt lav. Du kan endda komme i professionelle kampe for 700 rubler. Der er selvfølgelig billetter, der er billigere, for eksempel til 300 rubler, men disse er kun til ikke særlig gode pladser, da der er billetter til 75.000 rubler til kampe om titlen som verdensmestre.

Trin 3

Gå til lufthavnen. Hvis de lokale konkurrencer for amatører og endda professionelle ikke passer dig, eller måske er de slet ikke i din landsby, så er der stadig en vej ud. Gourmeter fra denne sport skal være opmærksomme på verdensmesterskabet i amatørboksning. Det finder sted i den sydkoreanske Busan fra 16. september til 1. oktober 2011. Konkurrencer i boksning blandt professionelle om mestertitlen afholdes meget oftere. Skylden er tilstedeværelsen af flere professionelle bokseforbund. Med hensyn til prestige er det mest prestigefyldt at vinde mellem amatører og professionelle i den sværeste kategori. Den tungeste boksekategori er over 91 kg. Blandt de professionelle forbund er de mest prestigefyldte WBC, WBA, WBO og IBF, så hold øje med tidsplanen, og spar penge på rejseudgifter. Elsker at bokse og pas på dit ansigt!

Anbefalede: