Sådan Fjernes En Mave Til En Mand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Mave Til En Mand
Sådan Fjernes En Mave Til En Mand

Video: Sådan Fjernes En Mave Til En Mand

Video: Sådan Fjernes En Mave Til En Mand
Video: Как вылечить экзему, кожный дерматит и аллергию за 1 неделю 2024, Kan
Anonim

En slank, tonet krop er en integreret del af billedet af en person, der har succes i livet. Der er en række grunde til, at en mand tager sig af at fjerne hans mave, for eksempel behovet for at blive involveret i at komme sig igen, en kommende romantisk date eller en tur til et spa.

Sådan fjernes en mave til en mand
Sådan fjernes en mave til en mand

Instruktioner

Trin 1

Begræns dit indtag af alkohol og fødevarer med højt kulhydratindhold. Undgå mad, der forårsager flatulens (surkål, rugbrød, søde druer, grove fibre osv.). Spis i små portioner, spred den daglige ration i 5-6 måltider og inkluder usødede yoghurt eller kefir i den, hvilket hjælper med at normalisere tarmens mikroflora.

Trin 2

Begynd at gå i gymnastiksalen. Kontakt instruktøren med en anmodning om at udarbejde et individuelt træningsprogram til dig, der identificerer problemområder. Hvis du ikke har en personlig instruktør, skal du strukturere sessionerne som følger: To eller tre gange om ugen skal du udføre generelle styrketræningsprogrammer, hvor du bruger 30 minutter til kardiobelastninger og afsætte det samme antal dage til intensiv træning af mavemusklerne 15 minutter til kardiobelastninger.

Trin 3

Sørg for at være opmærksom på kardiobelastninger, fordi maven blandt andre problemer begrænser åndedrætssystemet og påvirker hjertets arbejde. Forsigtigt øget træning hjælper ikke kun dig med at forbrænde fedt, men det vil også forbedre blodcirkulationen og forberede kroppen på korrekt vægttab.

Trin 4

Hvis du ikke er i stand til at gå i gymnastiksalen, skal du begynde at opbygge en figur derhjemme ved hjælp af øvelser, der er rettet mod at opbygge musklerne i maven. Sørg for, at du udfører øvelserne korrekt. Træn ikke den samme muskelgruppe i træk. Ud over forekomsten af smerte vil dette føre til et fald i øvelsernes effektivitet. Bedre at lave flere sæt med færre reps i et sæt.

Trin 5

Lær at trække vejret korrekt, mens du træner, da hold vejret og anstrengelse fører til en stigning i det intra-abdominale tryk. Glem ikke at varme op og køle ned.

Trin 6

For at forbedre effekten skal du tilføje et kontrastbrusebad, sauna og massage til træningssættet og diæten. Disse behandlinger hjælper med at skylle ud toksiner, forbedre cirkulationen og tæmme muskelsårhed. Gå ture med overgangen til cykliske belastninger: cykling, løb, skiløb.

Anbefalede: