Sådan Spiller Du Badminton

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Badminton
Sådan Spiller Du Badminton

Video: Sådan Spiller Du Badminton

Video: Sådan Spiller Du Badminton
Video: Бадминтон 🤔 Краткосрочная лекция о собственности [Полноценная академия бадминтона] 2024, Kan
Anonim

Badminton har været kendt siden oldtiden. Men i gamle tider bestod spillet kun i en simpel kastning af fjederbuen. Desuden adskiller sig ketsjere og fjerbolde sig ganske markant. Spillets regler og dets navn blev endelig dannet i midten af det 19. århundrede.

Sådan spiller du badminton
Sådan spiller du badminton

Instruktioner

Trin 1

Rul masser, inden du spiller badminton. Den, der vinder kastet, vælger tjenesten eller siden af banen. Start spillet med en serv fra højre felt. Når du fodrer bukkehulen, skal du kun slå den med ketsjeren nedenfra. Ved kollision må ketsjens kant ikke være højere end serverens båndlinie.

Trin 2

For at gribe fat i ketsjeren skal du tage fat i håndtaget, så den ende af ketsjeren ser ud, så langt det ikke forstyrrer håndens bevægelse. Sørg for, at dit greb giver dig mulighed for at ramme fra forskellige positioner. Placer tommelfingeren på den brede overflade af ketcherhåndtaget.

Trin 3

På tjenestetidspunktet skal begge spillere stå på deres diagonalt placerede servicepladser, ikke træde på linjen og ikke forlade på strejketidspunktet. Når det serveres, er det forbudt at bedrage feints og strejker på fjer. Prøv at komme til den modsatte side af banen på en diagonal.

Trin 4

Efter arkivering kan du gå af og tage ethvert praktisk sted på din side af siden. Rør ikke ved nettet med racketen eller nogen del af kroppen under spillet, men fjerlåsen kan røre ved det.

Trin 5

Hvis den serverende spiller begår en servicefejl, går den til den anden. Hvis den spiller, der modtager tjenesten begår en fejl, tildeles serveringssiden 1 point. Den spiller, der vandt pointet, har ret til at tjene igen, men kun efter at have skiftet side af banen.

Trin 6

Badminton kan spilles parvis. For at gøre dette er fire spillere opdelt i par. Feeds udføres efter tur. Når et point er vundet, skifter siderne sider af banen.

Anbefalede: