Gør Derhjemme: Hvilken Video Er Bedre

Gør Derhjemme: Hvilken Video Er Bedre
Gør Derhjemme: Hvilken Video Er Bedre

Video: Gør Derhjemme: Hvilken Video Er Bedre

Video: Gør Derhjemme: Hvilken Video Er Bedre
Video: Советы и Хитрости Мастеров по Дому, Которые Действительно Помогают ▶20 2023, September
Anonim

Alle kvinder vil have en slank og fit figur, men ikke alle kvinder kan besøge en sportsklub. Et alternativ til gruppeaktiviteter i klubben kan være en hjemmetræning med videoer fra Internettet.

Gør derhjemme: hvilken video er bedre
Gør derhjemme: hvilken video er bedre

Så først og fremmest skal du beslutte, hvor meget tid du kan afsætte til træning i hjemmet. Faktum er, at video tutorials er helt forskellige i tid. Der er også 20 minutters træning, og der er også en times lektioner. Jeg vil gerne starte med korte klasser, da hjemmetræning i de fleste tilfælde tiltrækker unge mødre eller meget travle damer, der simpelthen ikke fysisk har tid til at gå til klubber.

En af de mest effektive, men på samme tid ikke langsigtede, kan kaldes træning med Gillian Michaels. Denne fremragende træner har mange træningsvideoer, men det er værd at starte med en session kaldet "Slim figure in 30 days" træning varer 30 minutter. På denne korte tid er det muligt at træne alle musklerne. Det er værd at sige, at alle videoer er opdelt i 3 niveauer, som hver skal gøres i 10 dage. Effekten efter en måned med klasser vil være fremragende, det vigtigste er ikke at være doven og gøre det hver dag. De, der kan lide træner Gillian, kan være opmærksomme på sine andre træningsprogrammer, for eksempel "Flad mave om 6 uger", men disse sessioner vil være længere i tiden.

At gå med Leslie Sanson har et stort antal positive anmeldelser fra at tabe sig. Denne træner har også flere videolektioner, men det anbefales at starte fra 1 mil. Lektionen varer 21 minutter, er livlig og intens, alle muskler arbejder. Denne video kan anbefales til dem, der ikke har den bedste fysiske form og kun bliver involveret i træningsprocessen.

For piger, der elsker at danse og vil lære at bevæge sig smukt og plastisk, anbefaler vi videoen med Carmen Electra. Der er flere lektioner, de varer cirka 30 minutter. Meget interessant.

En anden meget interessant pige, der gennemfører betagende træning, er Claudia Schiffer. Hun har flere videoer på forskellige dele af kroppen. Træning er opdelt i opvarmning, hoveddel og strækning, med tiden varer de 30-40 minutter. Tempoet i disse aktiviteter er moderat, og effekten er fremragende.

Selvfølgelig er ikke alle tilgængelige videotutorials angivet ovenfor. Og det er ikke muligt at liste alt, for mange nye produkter vises. Men under alle omstændigheder er de mest interessante og effektive beskrevet her. Start med enhver, og så kan du forstå, hvad du kan lide mere.

Anbefalede: