Hvilken Slags Musik Er Bedre At Svinge Til

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Slags Musik Er Bedre At Svinge Til
Hvilken Slags Musik Er Bedre At Svinge Til

Video: Hvilken Slags Musik Er Bedre At Svinge Til

Video: Hvilken Slags Musik Er Bedre At Svinge Til
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

I dag ledsager musik folk overalt. Han hører det på offentlig transport, i indkøbscentre, på caféer ved frokosttid og meget ofte i sine egne hovedtelefoner. At gå ind til sport er desuden bedst med musik, såsom vægtløftning. Brændende og forfriskende musik hjælper dig med at forbedre dine resultater.

Hvilken slags musik er bedre at svinge til
Hvilken slags musik er bedre at svinge til

Indflydelse af musik på træning

Forskere har gennemført en undersøgelse og fundet, at atleter, der træner til energisk musik, opnår større resultater end dem, der vælger rolige melodier til træning. De værste resultater blev vist af gruppen, der øvede med trist, trist musik.

Positiv og forfriskende musik påvirker menneskekroppen på en speciel måde og aktiverer både tænkning og skjulte energireserver. Hvem kan ikke huske, hvordan du vil danse, når du hører en ildsang? Rytme er et meget vigtigt øjeblik i musikken, det er han, der bestemmer, hvor meget effekt det valgte akkompagnement har på din træning.

Men den forkerte rytme i musikken vil forværre dit resultat. Du ønsker instinktivt at følge denne rytme, men hvis den er for hurtig eller for langsom, er du nødt til at justere igen og bruge ekstra kræfter på at undgå at slå rytmen. Nogle gange bliver du stadig forvirret, nogle gange bryder du endda teknikken til at udføre øvelserne på grund af dette. Musik, der er for hurtig, øger også pulsen, som kan overskride de tilladte grænser.

Velvalgt musik er blevet vist eksperimentelt for at øge motivationen, hvilket er især vigtigt, hvis du svinger. Nogle gange skal øvelser udføres med magt, udvide de sædvanlige normer for din krop, og musik her hjælper meget med at komme sammen.

Derfor skal musikken til din træning vælges meget omhyggeligt. Radio bør undgås, hvor rytmen på sangene konstant ændrer sig. Hvis du vil opnå den maksimale effekt fra din træning, skal du ikke være doven med at sammensætte en playliste med sange, der er ideelle i rytme og humør. Det kan omfatte forskellige stilarter, det vigtigste er, at denne musik har en positiv effekt på træning. Indsend din playliste i klubben, hvor du træner. Hvis de normalt tænder for radioen, nægter træneren sandsynligvis ikke at prøve specielt valgt musik.

Eksempler på musikstilarter og kunstnere

Blandt de musikalske stilarter, der skiller sig ud for deres rytmiske kompositioner, kan man især fremhæve rock, metal, dark electro, dubstep. Rock og metal - dette er de sange, der normalt udgør en bodybuilder-playliste. Tunge og energiske kompositioner fungerer bedst.

Moderne elektronisk musik kan også være ret "tung" i følelsen. For eksempel er dubstep eller mørk elektro nøjagtigt de stilarter, der passer godt til gymnastiksalen.

Blandt de mest populære kunstnere er Rammstein, Slipknot, Manowar, Metallica, Arch Enemy, Linkin Park, blink 182, Katy Perry, KAMON !!!, Quest Pistols og andre.

Anbefalede: