Hvordan Staten Hjælper Paralympians

Hvordan Staten Hjælper Paralympians
Hvordan Staten Hjælper Paralympians

Video: Hvordan Staten Hjælper Paralympians

Video: Hvordan Staten Hjælper Paralympians
Video: Athletics | Men's Shot Put - F57 Final | Rio 2016 Paralympic Games 2024, Kan
Anonim

London Paralympics, som fandt sted i 2012, viste sig at være mere succesrige for Rusland end de vigtigste olympiske lege. Vores team tog andenpladsen i den samlede holdrangering med hensyn til antallet af priser. Landets ledelse kunne ikke undlade at notere deres præstationer.

Hvordan staten hjælper paralympere
Hvordan staten hjælper paralympere

Den 11. september 2012 blev ceremonien for at uddele statspriser til de paralympiske vindere afholdt i Kreml-paladset. 5 atleter blev tildelt æresordenen, 37 atleter modtog ordren for venskab, og yderligere 36 medaljer blev tildelt medaljer i fortjenstorden for patronymic.

Vladimir Putin annoncerede også størrelsen på betalinger, der modtages af succesrige paralympiske atleter som en pris for deres priser. Opmuntring til guldmedaljen vil være 4 millioner rubler, for sølv - 2,5 millioner rubler og 1,75 millioner rubler for bronze. Således var de paralympiske priser lige store som de olympiske. Det er sandt, at de olympiske medaljer blev også præsenteret med Audi-biler, og de vil ikke donere køretøjer til Paralympians.

Præsidenten anbefalede, at alle regionale ledere i landet bidrager til udviklingen af paralympisk sport og arbejder for at skabe et behageligt miljø for dem at arbejde, leve og skabe. Dette er dog kun generelle henstillinger, og der er ingen garanti for, at embedsmænd på en eller anden måde reagerer på disse ord. Ikke desto mindre besluttede nogle regioner at desuden fejre deres paralympiske medaljer. For eksempel vandt atleter, der repræsenterede Skt. Petersborg og Leningrad-regionen certifikater til en værdi af 3 millioner rubler. Og atlet Fyodor Tricolich, der har vundet 4 priser, der henvendte sig til guvernør Alexander Drozdenko om boligareal, vil modtage en lejlighed. Det samme blev gjort i Omsk-regionen, hvor guldmedaljerne modtager 3 millioner rubler hver, og de sølv - 1,75 millioner rubler hver.

Det skal bemærkes, at alle disse tilskyndelsesforanstaltninger kun blev truffet i forhold til atleter, der vandt nogen Paralympiske priser. De rørte ikke resten af atleterne i mængden på mere end 200 mennesker, og de har kun et standardsæt af fordele, som staten leverer til alle borgere med handicap.

Anbefalede: