Hvordan Postpartum Fitness Hjælper Med At Gendanne Din Figur

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Postpartum Fitness Hjælper Med At Gendanne Din Figur
Hvordan Postpartum Fitness Hjælper Med At Gendanne Din Figur

Video: Hvordan Postpartum Fitness Hjælper Med At Gendanne Din Figur

Video: Hvordan Postpartum Fitness Hjælper Med At Gendanne Din Figur
Video: Best Exercises for Postpartum Recovery | Heal Pelvic Floor & Close Diastasis Recti 2024, Kan
Anonim

Der er en opfattelse af, at unge mødre ikke behøver at gøre noget for at returnere prænatal former. Ligesom bare amme, og alt vil vende tilbage til det normale. Imidlertid får fitness efter fødslen mere og mere popularitet og med god grund. Fysisk aktivitet vil ikke kun hjælpe dig med at tabe dig, men det vil også styrke dit immunforsvar og genoprette elasticitet i dine muskler.

Hvordan postpartum fitness hjælper med at gendanne din figur
Hvordan postpartum fitness hjælper med at gendanne din figur

Hver kvinde har sit eget tempo, men det faktum, at alle drømmer om at genoprette deres figur efter fødslen, er en kendsgerning. Det vigtigste er ikke at fokusere på det banale vægttab, men på den generelle forbedring af kroppen.

Hvad der sker i kroppen efter fødslen

Ikke alle kvinder får overvægt under graviditeten. Med et normalt stofskifte og en aktiv livsstil under svangerskabet består massen af fostrets vægt og fostervand og ikke kropsfedt. Og alligevel er de fleste piger utilfredse med deres figur efter fødslen.

Forklaringen er enkel - musklerne undergår meget stress under graviditeten, hvilket fører til et tab af tone. Selvfølgelig er de, der var aktivt involveret i sport inden undfangelsen, ikke i fare. Men de fleste kvinder klager over hængende hud, cellulite og fuzzy kropskonturer.

Dette betyder, at fitness efter fødslen ikke kun skal sigte mod at tabe (hvis det kræves), men også til at genoprette vævets elasticitet, forme form og styrke muskelkorsetten.

De bedste hjælpere

Læger anbefaler ikke at bruge strømbelastninger tidligere end 2-3 måneder efter fødslen. Du må heller ikke løbe og træde hårdt på en motionscykel.

Eksperter anbefaler at starte med noget simpelt, men effektivt. For eksempel at gå. Denne form for fysisk aktivitet vil ikke kun have en gavnlig effekt på figuren, men også hæve kroppens generelle tone.

Også unge mødre får vist belastninger, der kombinerer strækstillinger og åndedrætsøvelser. De mest effektive er yoga, body flex, Pilates. Sådanne komplekser former figuren og strammer de dybeste muskler i pressen, siderne og benene.

Efter et kejsersnit er der mange forbud, især øvelser, der påvirker bukhulen, er umulige. Men efter operationen er svømning og vandaerobic tilladt.

Yderligere hjælp

Hvis du ikke straks kan gendanne din figur efter fødslen, og der er nogle sundhedsmæssige begrænsninger, skal du henvende dig til hjælpestøtte. En af dem har et bandage og en formende bh.

Disse genstande erstatter ikke fuldgyldige træningsprogrammer og kostvaner, men forhindrer yderligere "diffusion" af formularerne. Men lad dig ikke rive med med et bandage, så musklerne ikke mister vanen med at arbejde alene.

Læger anbefaler også, at du tilmelder dig en korrigerende massage og laver varme indpakninger.

Og en simpel spænding i mavemusklerne og balderne gør det muligt for musklerne at komme i form hurtigere.

Anbefalede: