Sådan Får Du Fedtmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Fedtmasse
Sådan Får Du Fedtmasse

Video: Sådan Får Du Fedtmasse

Video: Sådan Får Du Fedtmasse
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Mange piger drømmer om at give figuren appetitlige former. Samtidig vil unge piger blive fede de”rigtige steder”. Men for nogle bliver det et reelt problem at tage på i vægt og at få fedtmasse.

Sådan får du fedtmasse
Sådan får du fedtmasse

Instruktioner

Trin 1

Det viser sig ofte, at det er meget sværere for tynde at øge vægten end at tabe sig til overvægtige. Overdreven tyndhed kan være forårsaget af hormonelle sygdomme, såsom fejlfunktion i skjoldbruskkirtlen eller den forkerte balance mellem kvindelige og mandlige hormoner i kroppen. Smertefuld tyndhed og appetitløshed er ofte ledsagere af sygdomme som tuberkulose, gastritis, helminthinfektion og ondartet svulst. Derfor bør de, der ønsker at blive bedre, især overvåge deres helbred og gennemgå en lægeundersøgelse.

Trin 2

Hvis du overvåger dit helbred, er opmærksom, aktiv og ikke har kroniske sygdomme, men du ikke kommer dig godt fra barndommen, er tyndhed sandsynligvis en funktion af dit stofskifte. Din krop er vant til at omdanne den til energi meget hurtigt og bruge de kalorier, den modtager. Men alligevel kan du prøve at få lidt fedtmasse ved hjælp af en daglig rutine og en afbalanceret diæt.

Trin 3

Undertiden er årsagen til tyndhed hos ret raske mennesker den forkerte livsstil, rygning, mangel på søvn. Måske spiser du på farten og ikke nyder maden. Eller du kan sidde i et indelukket rum, der får dig til at miste din appetit. Vær særlig opmærksom på dine vaner. Prøv at vågne op, falde i søvn og spis omtrent på samme tid for at hjælpe med at normalisere dine biologiske rytmer.

Trin 4

Brug mere tid udendørs og motion for at forbedre din appetit. Vær ikke bange for, at sport vil føre til endnu mere vægttab - muskelmasse er tungere end fedt, og ved at opbygge den bliver du ikke mindre vægt.

Trin 5

Spis rationelt. Du bør ikke, efter råd fra veninder, overspise slik, fede fødevarer og melprodukter. De produkter, der forstyrrer balancen mellem ankomst og forbrug af energi, er lige så skadelige for både fedt og tyndt. Men på grund af kroppens egenskaber skal du sørge for, at kulhydrater, helst langsomme, udgør en væsentlig del af din diæt. Det er bedre, at det er korn, korn, pasta lavet af hård hvede. Lad der altid være frø, søde tørrede frugter, nødder på dit bord.

Trin 6

Overspis ikke til middag, men gør det mere nærende. Og inden middagen, i ethvert vejr, tag en halv times gåtur for at vække din appetit. Med udtalt tyndhed kan du drikke et glas varm mælk eller fløde med honning om natten.

Trin 7

Hvis det er muligt, skal du opgive stærk te, kaffe, alkohol, rygning og medicin. Alt dette kan føre til spænding i nervesystemet og påvirke stofskiftet negativt.

Anbefalede: