Sådan Opnås øgede Resultater

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås øgede Resultater
Sådan Opnås øgede Resultater

Video: Sådan Opnås øgede Resultater

Video: Sådan Opnås øgede Resultater
Video: Børnebuddies - resultater 2024, April
Anonim

At træne i gymnastiksalen er den bedste måde at rette din figur på, normalisere din vitalitet og forbedre dit helbred. Plus, regelmæssig intens træning vil øge din styrke, så du kan gøre ting, du aldrig har drømt om før. Men træning er anderledes. Og hvis der i første omgang er sportsaktiviteter, der kan give resultater, vil fremskridtene meget snart stoppe med den forkerte tilgang. Så hvordan træner og maksimerer du dine resultater?

Bænkpresse er den bedste måde at øge massen af brystmusklerne på
Bænkpresse er den bedste måde at øge massen af brystmusklerne på

Nødvendig

Gym medlemskab, vitaminer, aminosyrer, protein og kulhydrat mad

Instruktioner

Trin 1

I det første trin skal du beslutte dig for træningstiden. For en travl person er seks timer om ugen nok. Tre træningsprogrammer i to timer er nok til at opnå en jævn stigning i resultaterne.

Trin 2

Korrekt ernæring er nøglen til træningssucces. Uden det kan dine muskler ikke vokse. Korrekt ernæring består i at fordele hele kosten til 5-6 portioner om dagen. Før træning (i en time eller en halv time) er det bedst at spise kulhydratfødevarer: brød, grød, barer. Det tilrådes at indtage proteinfødevarer (mejeriprodukter og kød) så ofte som muligt.

Trin 3

Fremskridt inden for medicin er også en fantastisk måde at fremskynde dine gevinster i både styrke og muskelmasse. Brug af aminosyrer (som du ikke bør overdrive med, det anbefales at kontrollere din daglige "dosis" hos en læge eller træner) vil give din krop mulighed for at assimilere protein meget hurtigere, og muskelmassen øges hurtigt. Brug af et kompleks af vitaminer vil gøre dig mindre træt og syg, og dit humør vil blive bedre.

Trin 4

Træning i gymnastiksalen er det vigtigste og mest effektive middel til at øge resultaterne. Alternativ styrketræning (bænkpres, squat, markløft) med udholdenhedstræning (løb) og fleksibilitetstræning (chin-ups).

Anbefalede: