Hvordan Er Cycle Night I Rusland?

Hvordan Er Cycle Night I Rusland?
Hvordan Er Cycle Night I Rusland?

Video: Hvordan Er Cycle Night I Rusland?

Video: Hvordan Er Cycle Night I Rusland?
Video: UE4 Day Night Cycle With Moon 2024, Kan
Anonim

Om natten den 2. til 3. juni blev der afholdt en "Velonnight" i hovedstaden i Rusland. I 2012 var denne cykeltur i Moskva dedikeret til jubilæet for den patriotiske krig i 1812, så ruten gik gennem de steder, hvor den militære herlighed var. Russiske cyklister har mulighed for at deltage i en natcykeltur i Skt. Petersborg, som finder sted om natten den 14. - 15. juli.

Hvordan er Cycle Night 2012 i Rusland?
Hvordan er Cycle Night 2012 i Rusland?

Det er værd at huske, at Velonoch blev afholdt i vores hovedstad for sjette gang. Og det blev opfundet af Sergei Nikitin, en historielærer fra Moskva. I 2011 deltog begivenheden af omkring 7000 mennesker. Foruden Moskva finder handlingen sted hvert år i New York, Rom og Skt. Petersborg. Denne gang har London deltaget i cykelturen for første gang.

Ruten "Velonochi-2012" i Moskva var som følger:

- Museum "Borodino Panorama";

- Forbønningskirken i Fili;

- Kulturhus opkaldt efter Gorbunov og plante opkaldt efter Khrunichev;

- Naryshkins-boet

- Krylatsky Hills og Yeltsin House;

- Arbejderlandsby

- "Blizhnyaya Dacha" af Stalin;

- "House on Mosfilmovskaya" og "Mosfilm" filmstudiet;

- et observationsdæk på Vorobyovy Gory.

For alle deltagerne i Skt. Petersborg "Velonoch", som finder sted i midten af juli, forbereder de en tur under mottoet "Mirror of the Baroque" eller Specchi di Barocco.

Ruten til Petrograd Academic Cycle vil være ca. 35 km. Det vil passere næsten fladt terræn, men forberedelse gør stadig ikke ondt. Deltagelse i denne cykeltur er gratis, du skal registrere dig på det officielle Velonochi-websted. Det er anført i slutningen af artiklen.

Registreringen til handlingen skulle åbne den 14. juni, men af en eller anden grund er registreringen ikke åben endnu. Rul til hovedsiden på Velonochi-webstedet til bunden, hvor du vil se tegnet "Registrering". For at deltage skal du bruge en cykel, en pumpe, en hjelm, bare i tilfælde af en cykellås, en regnfrakke og en radio med hovedtelefoner.

I slutningen af denne begivenhed venter en picnic dig, så det vil være nyttigt at medbringe hjemmelavede godbidder og slik. Du kan vende tilbage til den nordlige hovedstad om morgenen med tog til Baltic Station.

Petrograd Academic Bicycle Night understøttes af Italiens generalkonsulat i Skt. Petersborg samt Sportskomiteen under St. Petersburgs regering og Udvalget for Kultur. Avtoradio SPb tager sig af live-udsendelsen af handlingen. Den vigtigste partner for Velonochi i Skt. Petersborg er Enka TC.

Anbefalede: