Hvordan Var World Paper Airplane Launching Championship

Hvordan Var World Paper Airplane Launching Championship
Hvordan Var World Paper Airplane Launching Championship

Video: Hvordan Var World Paper Airplane Launching Championship

Video: Hvordan Var World Paper Airplane Launching Championship
Video: Can The World Record Paper Airplane Fly The Length Of A Stadium? 2024, April
Anonim

World Paper Airplane Launch Championship er på ingen måde et legetøj til grundskolebørn. Mere end 37 tusind studerende over hele verden deltog i sine 634 kvalifikationsrunder, og kun 249 deltagere bestod det hårde valg. Disse repræsentanter fra 83 lande samlede sig i begyndelsen af maj i Salzburg, Østrig for at identificere mestre i tre kategorier. Sponsoren til arrangementet var heller ikke barnlig, så det fulde navn på dette mesterskab lyder sådan her - Red Bull Paper Wings 2012.

Hvordan var World Paper Airplane Launch Championship
Hvordan var World Paper Airplane Launch Championship

World Paper Airplane Launcher Championship viser de bedste konstruktører i tre forskellige kategorier. Flyene til et af dem skal holde ud så længe som muligt i luften, i det andet er kun flyveområdet vigtigt, og i det tredje vurderes ikke meter og sekunder, men skønheden ved akrobatiske stunts, der korrekt foldede papir er i stand til.

Den kroatiske Jovica Kozlica blev betragtet som den ubestridte favorit i fjernkonkurrencer - dette er den eneste deltager, der var den første i to mesterskaber i træk. Sådanne finaler afholdes hvert tredje år, og deres vindere går til det næste mesterskab uden indledende valg. Men i år har ingen af de tidligere mestre været i stand til at forsvare deres titel, inklusive den berømte kroat blandt mestrene på papirfly. Hans fly fløj 44 m 13 cm, mere end 6 meter, inden det nåede den nye mesters, tjekkiske Thomas Beck's langtrækkende luftfartøjsfartøj.

Libanesiske Eli Chemali var i stand til at bygge et fly, der i den sidste flyvning forblev i luften i 10,68 sekunder - dette er det bedste resultat i kategorien "Flyvarighed". Og i den mest subjektive kategori - "Aerobatics" - skønheden ved papirpirouetter blev vurderet med point, og som det ofte er tilfældet med sådanne vurderinger, var der en konflikt her - to deltagere fik et absolut lige antal point. Sponsorerne blev ikke grådige og tildelte titlen til begge - Tomas Chodryr fra Polen og amerikaneren Ryan Nakarato.

De bedste russiske designere og testere af papirflykonstruktion blev identificeret på universiteter i 15 byer, og ud af 45 deltagere i Moskva-finalen gik kun tre til Hangar-7 i Salzburg. Deres resultater i oversigtstabellerne for de indledende kvalifikationsrunder var i top ti, men ak, indenrigspapirflyvning kunne ikke komme til landingsbanen for den store finale.

Anbefalede: