7 Grunde Til At Starte Sport

Indholdsfortegnelse:

7 Grunde Til At Starte Sport
7 Grunde Til At Starte Sport

Video: 7 Grunde Til At Starte Sport

Video: 7 Grunde Til At Starte Sport
Video: Starlight 7 - Module 1 - Student's Book Audio 2023, Marts
Anonim

Hvis du drømmer om at dyrke sport, men stadig ikke kan overvinde dovenskab eller andre faktorer, bør du lære om flere meget vigtige fordele ved motion. Hvorfor er sport så god for os?

7 grunde til at starte sport
7 grunde til at starte sport

Sundhed

Den vigtigste og tungeste grund til at starte klasser er vores helbred. Aktiv blodcirkulation i karene under træning hjælper med at forbedre vores kardiovaskulære systems funktion, styrke blodkar, normalisere blodtrykket og forhindre dannelse af blodpropper. Sport er den bedste forebyggelse af hjertesygdomme og hovedpine. Efter et par måneders træning begynder mennesker med meteorologisk afhængighed at føle sig meget bedre i perioder med trykfald.

Udseende

Sport kombineret med kost og en sund livsstil er den bedste "plastikkirurg" og "kosmetolog". Motion giver dig mulighed for at fjerne ekstra pund og centimeter, og for dem, der ikke er bekymrede for overvægt, hjælper de med at erhverve en mere attraktiv, fit og atletisk figur. Derudover hjælper den aktive mætning af celler med ilt under fysisk aktivitet med at slippe af med problemer i ansigtets hud.

Intelligens

Styrkelse af blodkar og blodcirkulation påvirker ikke kun vores velbefindende, men også vores intellektuelle evner. Overraskende nok stiger antallet af neuroner, der kommer ind i det neurale netværk i vores hjerne, betydeligt, mens du løber. Derfor forbedres hukommelsen med regelmæssig træning, hvilket er en vigtig faktor i enhver læring.

Godt humør

Fysisk aktivitet opfattes oprindeligt af vores krop som stress, så det frigiver BDNF-protein og endorfiner for at bekæmpe disse stress og reducere træthed og smerte. Efter at have afsluttet en træning fortsætter disse stoffer med at arbejde et stykke tid og gør os lykkeligere.

Stress tolerance

Sport er den mest effektive måde at forbedre din vitalitet og overvinde alle vanskeligheder med lethed. Dette er den bedste ting at gøre i kampen mod kronisk træthed og depression.

Sund søvn

Modstandsdygtighed over for stress og øget indhold af endorfiner normaliserer en anden vigtig proces - vores søvn. Atleter sover bedre end andre mennesker, falder i søvn hurtigere og lider sjældnere af søvnløshed og mareridt.

Selvtillid

En smuk figur, godt helbred, udholdenhed, stressmodstand - hvad har du ellers brug for for at tro på dig selv? Regelmæssig træning hjælper dig med at nå dine ønskede højder ikke kun i træning, men også i dit daglige liv, alt sammen takket være din forbedrede selvværd.

Populær af emne.