Sådan Formes Bagdelene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Formes Bagdelene
Sådan Formes Bagdelene

Video: Sådan Formes Bagdelene

Video: Sådan Formes Bagdelene
Video: 🧣Atkı/Şal ucuna DEĞİŞİK PÜSKÜL Yapımı | (Burgu Püskül/Saçak) 2024, Kan
Anonim

Selvfølgelig er alt smukt hos en kvinde, men det er de tonede og elastiske bagdele, der altid tiltrækker det modsatte køn opmærksomhed. Ak, de kvinder, der beskæftiger sig med "stillesiddende" arbejde, bemærker over tid, at glutealmusklerne svækkes og hænger sammen, og derfor går al skønhed og attraktivitet tabt. Komplekse tiltag hjælper med at bringe dem i form.

Sådan formes bagdelene
Sådan formes bagdelene

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på din diæt, reducer mængden af fedt og kulhydrater i fødevarer. Begynd at øve split måltider. Spis ofte, men lidt efter lidt. Det sidste måltid skal være senest 4 timer før sengetid. Drik et glas fedtfattig kefir om natten for at stimulere fordøjelsen. Spis flere fødevarer, grøntsager med højt fiberindhold.

Trin 2

En glimrende måde at slippe af med cellulite på bagdel og lår er massage. Gør det så ofte som muligt. Massér dine bagdele, mens du står eller ligger, du kan bruge en eller begge hænder, alt efter hvad der er mere praktisk for dig. Brug specielle massageapparater - børster, handsker, ruller for at forbedre indflydelsen og påvirkningen af gluteale muskler. Musklerne i balderne skal være afslappede, påfør en særlig olie på dem. Hvis du masserer med dine hænder, skal du bruge teknikker som at stryge, gnide, gribe huden sammen med fedtvævet og bevæge det uden at slippe fingrene. Inden for en måned vil du føle resultatet af en sådan massage.

Trin 3

Ikke mindre effektiv er implementeringen af komplekser af fysiske øvelser specielt designet til bagdelene. Men husk, at hvis du vil opnå resultater, skal de ikke udføres regelmæssigt, men regelmæssigt, helst hver dag. Gør dem om morgenen eller aftenen, når du har tid til dette, og prøv ikke at gå glip af lektioner.

Trin 4

Faktisk er en af de mest effektive måder at hjælpe dig med at holde skinkerne og hele din krop i perfekt form ved hurtig gang og løb. Denne metode er også god, fordi den ikke kun kan bruges, mens du løber eller går, men endda bare bevæger sig rundt i byen. Gå i et hurtigt tempo, du kan samtidig stærkt stamme og holde gluteusmusklen i denne tilstand. At gå på fingrene er effektivt. Når du træder, skal du placere din fod på tæerne og derefter sænke den ned til din hæl og sammentrække musklerne i din bagdel. Men husk at flytte så meget som muligt. Hvis du går lidt om dagen, skal du gøre det til en regel at gå mindst en halv time i et hurtigt tempo inden sengetid.

Anbefalede: