Hvorfor Er Stavgang Godt For Dig?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Er Stavgang Godt For Dig?
Hvorfor Er Stavgang Godt For Dig?

Video: Hvorfor Er Stavgang Godt For Dig?

Video: Hvorfor Er Stavgang Godt For Dig?
Video: Specialization thesis in Norwegian: Novels 2024, April
Anonim

Nordic Race Walking er blevet meget populær som en effektiv måde at helbrede kroppen på. På grund af den lave belastningsintensitet bruges den af mennesker i alle aldre og forskellige fitnessniveauer. Populariteten af "at gå med pinde" bestemmes af dets mange nyttige kvaliteter.

Hvorfor er stavgang godt for dig?
Hvorfor er stavgang godt for dig?

Instruktioner

Trin 1

Nordic Walking foregår udendørs i den friske luft. I modsætning til langrend kan denne sport udøves hele året rundt. Det anbefales at træne 2-3 gange om ugen i mindst en halv time.

Trin 2

Når du træner med ski eller specielle stave til stavgang (Nordics), er den fysiske belastning jævnt fordelt, mens 90% af kroppens muskler er involveret.

Trin 3

Motion hjælper dig med at tabe sig. Det menes, at ved regelmæssig og langvarig træning forbrændes 46 kalorier mere end ved andre former for gåture. På samme tid ødelægger 30 minutters træning cirka 300 kalorier.

Trin 4

Aktivering af aktiviteten af det kardiovaskulære og respiratoriske system bemærkes. Stavgang er et fremragende værktøj til at styrke og forebygge sygdomme i disse organer.

Trin 5

Blid træning bruges i rehabiliteringsperioden efter skader i bevægeapparatet, hvilket hjælper med at genoprette kroppens motoriske funktioner.

Trin 6

De mindste kontraindikationer for denne sport tillader, at den bruges af mennesker i forskellige aldre, herunder ældre, selv i nærværelse af samtidige sygdomme og indfører nogle begrænsninger. Det anbefales dog, at du konsulterer din læge, inden du træner. Skandinavisk vandring er forbudt for akutte sygdomme efter operationen med alvorlige patologier i hjertet og blodkarrene.

Trin 7

Under træning er rygsøjlen og leddene blottet for øget stress, derfor er øvelser tilladt for ældre, overvægtige og dem, der er kontraindiceret i øget stress.

Trin 8

Regelmæssige øvelser forhindrer udviklingen af osteoporose, forbedrer kropsholdning, stabiliserer gangart og eliminerer spændinger i skulderbælte og nakke.

Trin 9

Fordelene ved at gå skandinavisk i frisk luft ved at styrke kroppens immunforsvar, øge dets udholdenhed og forbedre ydeevnen.

Anbefalede: