Er Jogging Om Morgenen Godt For Dig?

Indholdsfortegnelse:

Er Jogging Om Morgenen Godt For Dig?
Er Jogging Om Morgenen Godt For Dig?

Video: Er Jogging Om Morgenen Godt For Dig?

Video: Er Jogging Om Morgenen Godt For Dig?
Video: A Good Man | Arthur Morgan | RDR2 2024, April
Anonim

Jogging betragtes som en af de mest effektive måder at tabe sig, stramme din figur og styrke dit immunforsvar. Det er ikke overraskende, fordi dette lægger en belastning på næsten alle organer og muskler. Desuden anbefaler eksperter at løbe om morgenen, helst inden morgenmaden.

Er jogging om morgenen godt for dig?
Er jogging om morgenen godt for dig?

Instruktioner

Trin 1

Jogging om morgenen har vist sig at være mere gavnlig for dem, der kæmper med overvægt. I løbet af denne tid forbrændes kalorier meget hurtigere end om aftenen eller inden sengetid. Og det er bedst at gøre dette fra 6 til 8 om morgenen.

Trin 2

Morgenjogging hjælper med at vågne op og komme sig hurtigere, mobiliserer styrke og energi til en lang arbejdsdag. Derudover er fordelen ved at løbe tidligt, at luften rundt er mindre forurenet, hvilket er især vigtigt i store byer. Og der er meget færre mennesker, der går i sport eller går tidligt om morgenen end om aftenen, hvilket giver dig mulighed for at være alene med dig selv.

Trin 3

På trods af de klare fordele ved at løbe om morgenen har det sine modstandere. Det menes, at sådan energi umiddelbart efter søvn har en negativ indvirkning på helbredet og introducerer en stadig afslappet krop i en tilstand af stress. Derfor er det værd at lytte til dine følelser og udelukkende fokusere på dit velbefindende. De, der let står op med solopgangen og straks begynder at løse forskellige sager, bør løbe om morgenen, da de om aftenen simpelthen ikke har nogen styrke tilbage til det. Nå, ugler, hvis aktivitet kun begynder ved frokosttid, bør ikke tvinge deres krop med en tidlig omrystning - i dette tilfælde vil det være meget mere nyttigt og effektivt at træne om aftenen.

Trin 4

Under alle omstændigheder skal jogging ske korrekt. Den bedste måde at gøre dette på er at løbe med tom mave, drikke lidt vand og honning for at hæve dit blodsukker. Før du begynder at løbe, er det også vigtigt at strække din krop og ben under opmærksomhed på leddene - dette undgår forstuvning og ubehag under sport.

Trin 5

For begyndere er det bedre at starte med små afstande, hver gang man øger antallet af dækkede meter. For at løbe for at opnå den maksimale fordel for figuren og helbredet, skal du dog bruge mindst 30 minutter på det. Jogging på ujævnt terræn eller skiftevis løb med hastighedsløb giver en endnu større effekt.

Trin 6

Efter din morgenkørsel er det godt at spise mad rig på komplekse kulhydrater. En god mulighed til morgenmad, for eksempel, ville være müsli. De tager lang tid at fordøje, efterlader en følelse af mæthed og giver dig den energi, du har brug for til dagen. Nå, om aftenen er det bedre at foretrække proteinprodukter, for eksempel hvidt kød eller fisk og skaldyr. Hvis du spiste middag før du løber, og derefter vil du stadig spise, kan du spise noget hytteost.

Anbefalede: