Hvad Du Har Brug For For At Få Et Lån

Hvad Du Har Brug For For At Få Et Lån
Hvad Du Har Brug For For At Få Et Lån

Video: Hvad Du Har Brug For For At Få Et Lån

Video: Hvad Du Har Brug For For At Få Et Lån
Video: Uventede regninger? Få et hurtigt og nemt lån op til 50.000 kr., når du har brug for det. 2024, Kan
Anonim

Sberbank of Russia gør det muligt for russiske borgere at få et forbrugerlån, men til dette skal du samle en lille pakke dokumenter. Dette er som regel nødvendigt for at vise banken låntagerens økonomiske tilstand, solvens. I nogle tilfælde udstedes lån uden sikkerhed og endda uden garantister. Der er flere låneprogrammer.

Hvad du har brug for for at få et lån
Hvad du har brug for for at få et lån

Hoveddokumentet, når man ansøger om et lån, er et pas fra en statsborger i Den Russiske Føderation, og det skal indeholde en note om registrering på bopælsstedet. I tilfælde af at du har en midlertidig registrering, skal du fremlægge et certifikat fra paskontoret.

For at vise en stabil økonomisk tilstand skal du give et indkomstcertifikat i form af 2-NDFL i de sidste seks måneder, og den kontinuerlige erhvervserfaring skal være mindst seks måneder. Med ret store lånebeløb kan en bankmedarbejder bede dig om at give en kopi af en arbejdsbog eller et certifikat fra din arbejdsgiver om din stilling.

Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at levere en kopi af ansættelsesbogens bog, kan den erstattes med en kopi af ansættelseskontrakten eller kontrakten. Desuden skal den sys, nummereres og certificeres af virksomhedens leder.

I tilfælde af at du arbejder deltid, skal du derefter give en bekræftet kopi af kontrakten eller ansættelseskontrakten til kreditafdelingen. Du kan også tage et indkomstcertifikat.

I tilfælde af at du har valgt kreditprogrammet "Forbrugerlån sikret af enkeltpersoner", skal garantisten også tage kopier af dokumenter fra arbejdsstedet. Hvis en person modtager indkomst udefra, for eksempel fra at leje ejendom, skal der fremlægges et certifikat i form af 3-NDFL eller en indkomsterklæring markeret af skattemyndigheden til kreditafdelingen.

Nogle gange bliver Sberbank-medarbejdere bedt om at give en kopi af et andet dokument, f.eks. Et kørekort, udenlandsk pas eller forsikringsbevis. I tilfælde af at du ikke er i stand til at levere et 2-NDFL-certifikat, skal du bede arbejdsgiveren om at udstede et indkomstcertifikat i nogen form.

Anbefalede: