Gainer Vs Protein: Hvilket Er Bedre?

Indholdsfortegnelse:

Gainer Vs Protein: Hvilket Er Bedre?
Gainer Vs Protein: Hvilket Er Bedre?

Video: Gainer Vs Protein: Hvilket Er Bedre?

Video: Gainer Vs Protein: Hvilket Er Bedre?
Video: WHEY PROTEIN or MASS GAINER? (Tips for Beginner) 2024, April
Anonim

Gainer og protein er repræsentanter for sportsernæring. De bruges normalt til et formål: at støtte muskelvæv efter en hård træning. På samme tid har gainer og protein en anden sammensætning og handler på forskellige måder.

Gainer vs Protein: Hvilket er bedre?
Gainer vs Protein: Hvilket er bedre?

Sammensætningen og formålet med vinderen

Gainer er en blanding med højt kulhydratindhold med tilsat protein, som også indeholder en række gavnlige vitaminer og mineraler. Normalt indeholder den mindst 60-80 procent kulhydrater. Således gør kulhydratvægten i vinderen det primært en energikilde for træningen.

Kulhydrater i sammensætningen af vinderen har et andet glykæmisk indeks, men der bør ikke være sukker der. Sukker forårsager en stigning i blodsukkeret og giver kroppen kortsigtet energi. Stigningen efterfølges af det samme kraftige fald, der påvirker sundhedstilstanden.

Derfor er vindere også rige på komplekse kulhydrater, der ikke let absorberes af kroppen. De inducerer ikke udsving i glukose. Tværtimod modtager kroppen langvarig energi fra komplekse kulhydrater.

At spise en vinder er vigtig for atleter, der spiser en diæt med lavt kulhydratindhold. I dette tilfælde vil det tjene som den vigtigste energikilde under træning. Hvis din diæt allerede indeholder en overflod af kulhydratfødevarer, er det bedre at nægte en vinder.

Hvis du beslutter dig for at tage en vinder før eller efter din træning, skal din træning være særlig intens. Du skal give dit bedste, så alle de sunde kulhydrater fra vinderen bruges så meget som muligt til at opretholde energiniveauet.

Faktum er, at overskydende kulhydrater i kroppen let omdannes til fedtreserver. At gå for langt med kulhydrater vil lægge på uønsket fedtvægt. Derfor, hvis du er tilbøjelig til fedme, er det bedre at vælge protein.

Gaineren og proteinet fås fra naturlige råmaterialer. Folk ekstraherer identiske stoffer fra mad, men ikke i så koncentrerede mængder. Derfor er deres anvendelse absolut sikker.

Hvad er protein?

I modsætning til en vinder er protein rent protein i en tør blanding. Det er fremstillet af valle; der er praktisk talt intet fedt og lactose tilbage i slutproduktet. Protein er en byggesten for muskelvæv.

Når du indtager en vinder eller et protein, må du ikke erstatte dem med dine hovedmåltider. Først og fremmest er disse tilsætningsstoffer. Det er heller ikke værd at bruge dem på hviledagen fra klasser.

Proteinet fra proteinblandingen absorberes så hurtigt som muligt af kroppen, fordi det ikke kræver yderligere nedbrydning. For at få mest muligt ud af dit proteinindtag skal du drikke det lige efter din styrketræning.

Anbefalede: