Hvilken Sport Taber De Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Sport Taber De Sig
Hvilken Sport Taber De Sig

Video: Hvilken Sport Taber De Sig

Video: Hvilken Sport Taber De Sig
Video: КАК КУПИТЬ МОТОЦИКЛ И НЕ ПОПАСТЬ НА ДЕНЬГИ. 2024, April
Anonim

Du kan tabe dig ved hjælp af forskellige metoder. Men den mest effektive metode til at rydde din krop er stadig sport. Det vil ikke kun hjælpe dig med at nå det ønskede tal, men også styrke dit helbred, øge muskeltonen og forbedre din generelle følelsesmæssige tilstand.

Hvilken sport taber de sig
Hvilken sport taber de sig

Slankende jogging

Jogging er en af de mest overkommelige og effektive metoder til vægttab. Det kræver ikke materielle omkostninger og gør det muligt at tabe sig uden at begrænse mad. Løb bruger musklerne i næsten hele kroppen. Forskere har bevist, at kroppen begynder at forbrænde fedt efter cirka fem minutter fra starten af kørslen, og jo længere belastningen varer, jo mere bruges fedt. Og efter 20 minutters løb når fedtforbrænding et meget højt niveau. Du skal begynde at løbe gradvist uden at bryde din krop. Løb skal være sjovt. Begyndere skal køre 2-3 gange om ugen.

Svømning og vægttab

Svømning brænder ikke kun intensivt overskydende fedt, men fremskynder også stofskiftet, styrker muskler og blodkar og gør huden mere elastisk. I modsætning til andre sportsgrene er svømning mindre traumatisk. Fordelen ved svømning er, at det ikke lægger en masse stress på kroppen. At være i vand bliver kroppen vægtløs, hvilket giver leddene mulighed for at hvile og eliminerer risikoen for skader. En times regelmæssig svømning forbrænder cirka 500 kalorier, en times intens træning ødelægger cirka 700 kalorier. Regelmæssighed og varighed er vigtige forudsætninger for at tabe sig ved at svømme. Træning bør finde sted 3-4 gange om ugen, mens aktiv svømning skal være mindst 20 minutter.

Cykling for en fantastisk figur

Cykling er altid relevant. Og i dag vokser dens popularitet kun. For at tabe sig skal du cykle på flade spor i samme tempo uden at bremse intensiteten. Undervisningen skal afholdes mindst tre gange om ugen, mindst en time med den maksimale belastning på kroppen. En times træning forbrænder ca. 300 kalorier. Også denne træningsmetode styrker musklerne i ben, fødder, balder, bækken og mave.

Aerobic - sport for vægttab

Aerobic er en effektiv metode til at tabe sig og holde kroppen i god form. Aerobe træningsprogrammer øger udholdenheden og træner det kardiovaskulære system, hvorfor de også kaldes cardio-træning. Under en aktiv træning modtager kroppen en stor mængde ilt, som forbrænder overskydende kalorier. Aerobic skal udføres mindst tre gange om ugen i 25 til 45 minutter. Længere træning anbefales ikke, da muskeltab begynder. Derudover er der flere typer aerobic: dans, step aerobic, vand aerobic, slide aerobic, pumpe aerobic. Derfor kan alle finde, hvad der er rigtigt for ham.

Men glem ikke, at hvis du vil bringe din krop i orden, er træning alene ikke nok. Sport skal kombineres med en sund kost, korrekt daglig rutine og afvisning af dårlige vaner.

Anbefalede: