Sådan Får Du Kørekort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Kørekort
Sådan Får Du Kørekort

Video: Sådan Får Du Kørekort

Video: Sådan Får Du Kørekort
Video: SÅDAN FIK JEG KØREKORT 🚗 2024, Kan
Anonim

En kørekort er et nødvendigt dokument, der giver ejeren ret til at deltage i konkurrencer. Afhængigt af licensniveauet giver det adgang til konkurrencer på forskellige niveauer. Indførelsen af et licenssystem giver dig mulighed for at forhindre uerfarne begyndere i at deltage i løb, hvor de kan udgøre en fare for sig selv og andre.

Sådan får du kørekort
Sådan får du kørekort

Instruktioner

Trin 1

Kontakt ledelsen i din klub eller sektion for at få en licens. Skriv en erklæring om, hvilken type licens du vil få. Bed også ledelsen om en skriftlig anbefaling om licensering.

Trin 2

I distriktssport- og fysisk træningsdispenseren skal du gennemgå en undersøgelse for at få en lægeerklæring om, at du af sundhedsmæssige årsager har ret til at deltage i løbene i din valgte sport. Et sådant certifikat er normalt gratis eller koster en nominel sum penge. Klinisk undersøgelse tager heller ikke meget tid.

Trin 3

Forbered dig på en mundtlig eksamen. Lær reglerne for konkurrencen, så du på eksamen kan forklare dem med dine egne ord og give et eksempel på handlinger i en given situation med henvisning til reglerne.

Trin 4

Forbered det nødvendige personlige udstyr som krævet i forskrifterne. Mangel på nødvendigt udstyr eller dets utilstrækkelighed kan blive en årsag til manglende udstedelse af en licens i mange sportsgrene. Kart-licenssystemet er især meget følsomt over for dette problem.

Trin 5

Indgå en ulykkesforsikringskontrakt med dit valgte forsikringsselskab. Selvom betingelserne for at opnå en licens ikke indeholder tilstedeværelsen af dette dokument, er det stadig nødvendigt at få adgang til konkurrencen.

Trin 6

Forbered en pakke med dokumenter - et certifikat eller en sportsmedicinsk bog, en forsikringspolice, en anbefaling fra klubben, et pas, fotografier. Kontakt bilunionens hovedkommission, bestå de nødvendige eksamener, og få en færdiglavet licens på lavt niveau.

Trin 7

For at opnå en licens på et højere niveau kræves en vis sportsoplevelse. Deltag i konkurrencer, hvor du prøver at vise dig selv som en disciplineret racer, og undgå farlige situationer og nødsituationer på banen. For licenser på internationalt niveau kræves der desuden en kontrakt med et af de eksisterende hold eller optagelse i det russiske landshold.

Anbefalede: