Hjemmefitness

Indholdsfortegnelse:

Hjemmefitness
Hjemmefitness

Video: Hjemmefitness

Video: Hjemmefitness
Video: Hjemmefitness/flødebollekuren2 2024, Kan
Anonim

Mange kvinder i barselsorlov overvejer at forbedre deres tal. Efter fødslen kan ekstra pund trods alt ødelægge både selvtillid og naturlig skønhed. Der er praktisk talt ikke tid til at træne i gymnastiksalen, og ernæring alene bringer ikke kroppen i perfekt form. Nu er der mange teknikker, der giver dig mulighed for at lave aerobic og fitness med dit barn og uden at forlade hjemmet. Men glem ikke, at almindelige husarbejde også har en god effekt på figuren.

fitness
fitness

Instruktioner

Trin 1

Mens barnet er lille og sover meget, skal du lave morgenøvelser. Straks efter morgenmaden skal du tænde for musikken og dreje - bøj dig til rytmen. Barnet kan enten sove på dette tidspunkt eller bare lyve og se dig. Bare rolig, han keder sig ikke uden dine hænder om 10 minutter.

Voksne børn kan allerede være involveret i dine danse. Efter aktive bevægelser kan du ligge på ryggen og foretage flere tilgange til nogle øvelser for benene og for pressen. Læg dig derefter ned og læg dig stille i et minut. Fortsæt med øvelser som "kat" og "planke". De er ikke vanskelige at udføre, men hvor meget de gavner dine muskler.

Trin 2

Til hjemmefitness kan du også tilføje sådanne "øvelser" som indhentning på dine knæ med børn, legekugler, puder og tøjdyr. At indhente et barn på dine knæ er ikke så let som du forestiller dig. Børn under en bestemt alder har ikke knæskallen, og det er lettere for dem at løbe i denne position. Og du er nødt til at gøre en stor indsats. Kuglerne kan kastes i kurven en efter en, mens man tæller, hvem der rammer mest. Prøv at gå glip af nogle gange for ikke at forstyrre barnet. Og udstoppet legetøj og puder kan skabe en vittighedskamp. Alle disse aktive spil fungerer godt for din figur.

Trin 3

For dem, der bor uden for byen og har deres egen baghave, kan du finde en masse motion, mens du går. For eksempel skovl sne. Selvfølgelig har de fleste af dem specielle maskiner til disse tilfælde, en persons mand beskæftiger sig med rengøring. Prøv selv at rengøre et lille område. Hvor meget energi bruges, hvor mange muskler er involveret! Når du rengør sne med en skovl, styrkes musklerne i ryg, arme og lår.

Trin 4

Hvis du har en personlig gård, vil det være nyttigt at have en sådan "øvelse" som at slå tæpper ud. Læg bare tæppet på tør, ren sne og slå det ud. Samtidig trænes armene, brystområdet og underlivet. Efter træning får du mild træthed, en behagelig prikkende fornemmelse i dine hænder og et rent, frisk tæppe.

Trin 5

Det er også muligt at gå udenfor. Mens barnet stadig er et lille barn, sover det i en klapvogn. På samme tid kan du gå mange, mange i et hurtigt tempo. At gå i den friske luft vil aflaste stress, fylde dit blod med ilt. Dette vil styrke musklerne i ben, bækken, ryg. Snart, når du er mindre træt, kan du trække i maven og rette dine skuldre, mens du går. Med denne øvelse vil belastningen være på maven og ryggen, hvilket er nyttigt for dem, der har mave efter fødslen.