Meditation Som Beroligende Middel

Indholdsfortegnelse:

Meditation Som Beroligende Middel
Meditation Som Beroligende Middel

Video: Meditation Som Beroligende Middel

Video: Meditation Som Beroligende Middel
Video: 8 ЧАСОВ Расслабляющей Музыки. Исцеляющий Глубокий Сон. Дельта волны для медитации, успокоения 2024, Kan
Anonim

Meditation er en af måderne til at slappe af, berolige dine nerver og distrahere dig selv fra stress og jag. Når alt kommer til alt, som du ved, er alle sygdomme fra nerverne. Det er også velegnet til at komme til dine sanser nok til at springe ned i stilhed og abstrahere fra dine problemer.

Meditation som beroligende middel
Meditation som beroligende middel

Hvad du har brug for at vide

På det første trin er meditation en proces med at frigøre bevidsthed fra unødvendige tanker og delvis afbrydelse fra den fysiske verden. Mange mennesker studerer denne kunst i årevis for at opnå ro i sindet og harmoni.

Forberedelse er meget vigtig i denne sag. Uden det er det umuligt at opnå det ønskede resultat. Så intet generer dig, skal du bære behageligt tøj, der ikke forhindrer dine bevægelser og helst lavet af naturlige stoffer. Sluk for alle elektriske apparater. Advar dine kære på forhånd, så ingen generer dig.

Forsøg ikke at gå i trance ved den allerførste meditationssession. For en uforberedt bevidsthed er dette skadeligt. Du er nødt til at lære kunsten at meditere gradvist. I processen med meditation skal du kaste alle unødvendige tanker ud af dit hoved og prøve ikke at tænke på noget. Det bliver ikke let i starten, men til sidst vil du få succes.

Åndedrag

Først skal du arbejde med vejrtrækning. I lang tid skal du rette din opmærksomhed mod rækkefølgen af indånding og udånding, til vejrtrækningsprocessen. Således vil du blive distraheret, og sindet fokuserer udelukkende på åndedrættet. Når du fortsætter med at øve, vil din opmærksomhed blive dybere.

På dette tidspunkt skal du prøve at glemme alle problemerne. Kun sindets enhed vil give dig enestående ro i sindet.

Hvad skal man gøre i processen med meditation

Meditation kan vare fra 15 minutter til 2 timer afhængigt af dine evner og ønsker. For at opnå resultatet skal hele processen gennemgå 4 faser.

1. Gør dig klar, juster belysningen i rummet. Det er bedst at slukke for lyset eller tænde nattelyset. En lys lampe distraherer dig kun. Træk vejret dybt og sidde stille i 5 minutter. Slap af og kom i en position, der er behagelig for dig.

2. Koncentrer dig om din vejrtrækning. Prøv at mærke luftstrømmen, der kommer ind og ud på en naturlig måde. Ignorer fremmede lyde.

3. Frigør dig fra al negativ energi. Fordyb dig i stilhed. Fortsæt med at følge din naturlige vejrtrækningsproces. Glem verden omkring dig, føl kun dig selv og din indre energi.

4. Udånder og åbn langsomt øjnene. Foretag ikke pludselige bevægelser. Sid i yderligere to minutter, indtil dine øjne tilpasser sig. Stå derefter langsomt op for ikke at forstyrre hviletilstanden.

Husk, at der ikke er nogen specifik instruktion til meditation. Denne praksis kan ske på helt forskellige måder, det er vigtigt at finde det, der passer til dig. Efter denne procedure skal du ikke skynde dig at vende tilbage til din sædvanlige forretning. Tillad dig en kop te med din yndlingsbog eller en tur i parken eller pladsen.

Anbefalede: