Sådan Vælger Du Sportsernæring

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Sportsernæring
Sådan Vælger Du Sportsernæring

Video: Sådan Vælger Du Sportsernæring

Video: Sådan Vælger Du Sportsernæring
Video: Sportsernæring før, under og efter træning 2024, Kan
Anonim

Har du besluttet at gå i sport og vil du købe sportsnæring? Markedet er mættet med en bred vifte af stoffer. Det er vigtigt ikke at tage fejl af denne sort og købe et rigtig højkvalitetsprodukt.

fitness
fitness

Nødvendig

sports ernæring, anbefalinger fra en træner eller sports ernæringsekspert, betyder køb af ernæring

Instruktioner

Trin 1

Valget af sportsernæring består af flere faser. Først skal du bestemme, hvilke kosttilskud du har brug for. Det er nødvendigt at være opmærksom på alder, type tilføjelse. Køn betyder noget. Overvej din træningshistorie samt de mål, du har sat dig selv.

Trin 2

Sportsernæring kan opdeles i to grupper - protein og kulhydrat. Den første er designet til at gøre det muligt for atleten at få "tør" muskelmasse. Kulhydrat er fantastisk til at få muskelmasse.

Trin 3

Der er mange typer sportsernæring. Disse er: fedtforbrændere, gainere, proteiner, vitaminkomplekser, kreatin, aminosyrer og andre. Produkter vælges individuelt.

Trin 4

Det er fantastisk, hvis du har mulighed for at søge råd hos en sportsnæringsekspert eller personlig træner. Selvfølgelig skal de have en passende uddannelse. Det er bedre at kontakte kendte specialister.

Trin 5

Kosttilskud fremstillet i USA og Tyskland har vist sig godt. De oplysninger, der offentliggøres i specialiserede fitness- og bodybuilding-publikationer, hjælper dig med at træffe et valg. Undersøg kun seriøse, specialiserede publikationer med høj rating og stor oplag.

Trin 6

Vælg de leverandører, der aktivt markedsfører det på markedet. Det er værd at købe sportsernæring kun det, der er meget annonceret.

Trin 7

Køb sportsernæring i specialbutikker, i fitnessbarer fra de officielle repræsentanter for kendte fremstillingsvirksomheder. Køb aldrig udløbne produkter.

Trin 8

Læs produktetiketten, før du foretager et køb. Faktum er, at sportsernæring fås i forskellige smag.

Trin 9

Det anbefales at vælge mad med naturlige smag. Det kan være sportsernæring med jordbær, chokolade eller vaniljesmag. De bruger jordbær, kakao og vanillin i deres produktion. Hvis du ser et lidt kendt produkt foran dig, er det bedst ikke at købe en sådan sportsernæring.

Trin 10

Mange fødevarer indeholder mineraler og vitaminer. Dette er en anden grund til nøje at læse oplysningerne på etiketten. Hvis du tager vitamin- og mineralkomplekser, skal du tælle doseringen af sporstoffer og vitaminer om dagen.

Trin 11

Det er meget vigtigt at beslutte et budget. Husk, at sportsernæring skal tages som et kursus. Det anbefales ikke at tage pauser, fordi en udtalt effekt kun kan opnås ved langvarig brug.

Anbefalede: