Sådan Forbruges Sportsernæring

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbruges Sportsernæring
Sådan Forbruges Sportsernæring

Video: Sådan Forbruges Sportsernæring

Video: Sådan Forbruges Sportsernæring
Video: Nutrition is key to sports performance 2024, April
Anonim

Mange atleter, især begyndere, kan forsømme reglerne for at tage sportsernæring, hvilket kan være fyldt med konsekvenser for deres fysiske tilstand. For at undgå dette skal du følge reglerne og planlægge at tage et bestemt tillæg.

Sådan forbruges sportsernæring
Sådan forbruges sportsernæring

Instruktioner

Trin 1

Gainer. Tag det i en shaker med vand, juice eller skummetmælk, det er et spørgsmål om smag. Indtagelsesplanen er som følger: med morgenmad - for at øge kalorieniveauet i din diæt; 1-2 timer før træning - for at skabe en reserve af aminosyrer og kulhydrater før en intens belastning på kroppen; straks efter træning - for at give kroppen en stor mængde kulhydrater og proteiner, som er en af de vigtigste faktorer for muskelvækst; i løbet af dagen - for at øge antallet af måltider med utilstrækkelig og uregelmæssig ernæring samt for at erstatte "skadelige" aflytninger.

Trin 2

Protein. Tag det baseret på det gennemsnitlige menneskelige behov - 2-2,5 gram protein pr. 1 kg kropsvægt pr. Dag. Fortynd proteinet såvel som vinderen i vand, juice eller mælk med lavt fedtindhold. Indtagelsesplanen er som følger: om morgenen er den bedste mulighed at forbruge valleprotein med dets hurtige absorptionsegenskab; På grund af dette skal du tage valleisolat også før og efter træning. Protein, især hvis din diæt er uregelmæssig; Tag kasein inden sengetid for at holde dine aminosyreniveauer høje hele natten.

Trin 3

Aminosyrer. Optagelsesplanen er som følger: om morgenen - for at kompensere for proteinmangel; i løbet af dagen - for at reducere katabolisme; før og efter træning - for at opbygge og kompensere for det energiunderskud, der er brugt under træning, skal du tage aminosyrer senest en halv time efter træning.

Trin 4

Kreatin. Tag kreatin baseret på det gennemsnitlige behov - 4-6 gram kreatin om dagen. Adgangsplanen er som følger: I begyndelsen af optagelsen skal du tage 10 g kreatin to gange om dagen i en uge og derefter - 3 g 2 gange om dagen eller 5-6 gram 1 gang om dagen. Modstå optagelsesforløbet fra 4 til 6 uger, og sæt derefter pause i 2-4 uger. Tag kreatin på tom mave og straks efter at have vågnet.

Anbefalede: