Den Mest Ubrugelige Træning I Sport

Den Mest Ubrugelige Træning I Sport
Den Mest Ubrugelige Træning I Sport

Video: Den Mest Ubrugelige Træning I Sport

Video: Den Mest Ubrugelige Træning I Sport
Video: Sport og Fitness - Mave & ryg træning 2024, Kan
Anonim

Det viser sig, at sport, som enhver anden virksomhed, skal være dygtig. Ellers kan du ikke kun opnå den ønskede effekt i stedet for fordel, men også skade dig selv og din figur. Her er en liste over de mest ubrugelige sportsøvelser.

Den mest ubrugelige træning i sport
Den mest ubrugelige træning i sport

Ben træner

I dette tilfælde taler vi om en kvindelig simulator, hvorpå du skal sprede dine ben til siderne. En sådan simulator er meget populær, men absolut ubrugelig, da den næsten ikke giver nogen resultater.

Hvis du virkelig vil bruge musklerne i dine ben og balder, så kan klassiske squats hjælpe dig med dette. Til at begynde med er det nok med en huk uden vægt, så du skal bruge håndvægte eller en bar med pandekager til dette.

Øvelser med vægte på de skrå muskler i maven

Begynder at træne i gymnastiksalen, vil hver pige først og fremmest opnå en tynd, smuk talje. Ofte laver kvinder følgende fejl: med håndvægte i deres hænder laver de sidebøjninger og alle slags vendinger. På grund af en sådan fejl får din talje ikke et slankt look, snarere tværtimod.

Du må heller ikke udmatte dig selv med tunge hula-hoop træning, da du ikke vil se nogen effekt fra dem. Med andre ord, prøv ikke at engagere dine skrå mavemuskler på nogen måde.

Uendelig sving af pressen

Af en eller anden grund har mange den opfattelse, at jo mere du pumper maven, jo hurtigere, groft sagt, vil foldene fra maven forsvinde. Dette er en dyb misforståelse. For det første er det umuligt at slippe af med fedtaflejringer et bestemt sted, fordi de forlader jævnt fra hele kroppen. For det andet vil de aldrig forlade, medmindre de følger en bestemt diæt. Husk at pressen også er en muskel, så den skal trænes korrekt, 2-3 gange om ugen i 3 sæt er nok, som hver består af 15-20 gentagelser.

Uregelmæssig cardio træning

Sikkert nu vil nogen tro, at dette ikke er sandt, og at kardioøvelser ikke kan betragtes som en ubrugelig sportsaktivitet. Ja, du kan ikke undvære dem i at tabe sig, men du skal give en sådan belastning korrekt. Hvis du løber for lidt og ikke regelmæssigt, er der ingen mening; hvis du løber for meget, vil du skade dig selv og din krop. Den bedste mulighed er cardio, som varer cirka 40 minutter. Gennemførelse af en sådan træning er det bydende nødvendigt at overvåge pulsen. Dens frekvens skal svinge mellem 120 og 140 slag i minuttet.

Afslappet svømning

De, der har sat sig til at tabe sig, begynder ofte at besøge poolen og svømme i den for deres fornøjelse. Hvis du virkelig besluttede at slippe af med ekstra pund ved at svømme, skulle du være i bevægelse hele tiden, skiftevis hastighed og svømmestil, og ikke være ved siden af hele aktiviteten.

Det vil være rart, hvis du starter med en træner. Så der er mere incitament og mere lyst.

Anbefalede: