Hvordan Man Taber Sig I Skuldrene

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig I Skuldrene
Hvordan Man Taber Sig I Skuldrene

Video: Hvordan Man Taber Sig I Skuldrene

Video: Hvordan Man Taber Sig I Skuldrene
Video: РЕГЛАН ПОГОН. ГЛУБОКАЯ КРУГЛАЯ ГОРЛОВИНА. МК 1-Ч. SWEATER SADDLE SHOULDER /SUÉTER TEJIDO /ORME KAZAK 2023, December
Anonim

En harmonisk kvindelig figur, hvis ejer, selvom hun får vægt, samtidig bliver bedre jævnt i skuldrene og i brystet og i taljen og i hofterne, er ret sjælden. Oftere end ikke er en kvinde utilfreds med, hvordan hun er bygget, og ønsker desperat at tabe sig på kun ét sted - for eksempel i skuldrene.

Hvordan man taber sig i skuldrene
Hvordan man taber sig i skuldrene

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du bestemme hvilken type din form hører til. Oftest ledsages overskydende kropsfedt i skulderområdet gennem pigernes liv, hvis figur hører til den såkaldte æbletype. Det er karakteriseret ved ret brede skuldre, ofte - et stort bryst og tilstedeværelsen af en mave, der stikker fremad. Samtidig kan den nederste del af figuren være flere størrelser mindre end den øverste: "æbler" adskiller sig fra "pærer" og "timeglas" ved deres pæne små bagdel og lange slanke ben.

Trin 2

Juster din diæt. Hvis din figur virkelig er overdreven massiv i den øverste del, så accepter det faktum, at hvert ekstra slik vil slå sig ned på din krop med bare de hadefulde fedtaflejringer på dine skuldre. Hvis piger - "timeglas" bliver bedre jævnt, og "pærer" øger volumenet af deres krop hovedsageligt i balder og lår, som i princippet ser ret feminine ud, så skal du under ingen omstændigheder blive bedre. Ingen anden type figur ødelægger den overdrevne fylde, som det sker med "æbler".

Trin 3

Gå ind til sport. Desværre er de, der siger, at nogle specifikke øvelser giver dig mulighed for lokalt at reducere lydstyrken på dine skuldre, noget uhøflige. Hvis fysisk aktivitet er rettet mod at forbrænde fedtreserver - løb, step-aerobic, kraftig dans - så efterlader sidstnævnte ifølge lethedsloven den ekstra volumen lige fra de såkaldte problemområder. Med en høj grad af sandsynlighed er det i dit tilfælde nøjagtigt skuldrene, og derfor er de begyndt en gang med at engagere sig i fedtforbrændingssport og under ingen omstændigheder opgive klasser, ellers vil bunden, der i første række har tabt sig, se simpelthen ud karikaturiseret på baggrund af den stadig massive top.

Trin 4

Øvelser i gymnastiksalen er primært rettet mod at styrke muskelrammen. Vær ikke bange for at vippe dine skuldre endnu mere: medmindre du arbejder med store vægte og ikke spiser specielle proteinrystninger til muskelvækst, øges dine skuldre ikke i volumen. I modsætning til mænd er kvindes muskelvæv ikke så lydhør over for stress, og som et resultat af en rimelig tilgang til at træne på simulatorer kan musklerne på dine skuldre kun blive mere elastiske, men ikke vokse.

Trin 5

Bliv testet. I nogle tilfælde kan aflejring af fedt hovedsageligt i nakke og skuldre indikere eksistensen af en slags hormonproblem. Sørg for at konsultere en endokrinolog, for hvis noget virkelig er galt, vil en velvalgt behandling blandt andet give dig mulighed for også at tabe sig i skuldrene.

Anbefalede: