Fordelene Ved Squats For Kvinder

Indholdsfortegnelse:

Fordelene Ved Squats For Kvinder
Fordelene Ved Squats For Kvinder

Video: Fordelene Ved Squats For Kvinder

Video: Fordelene Ved Squats For Kvinder
Video: Приседания и планка | Класс FitSugar 2024, April
Anonim

Motion er en integreret del af en sund livsstil. Folk har altid forsøgt at styrke og vedligeholde deres helbred, mens de udvikler mange forskellige teknikker og typer af sportstræning. Men nogle gange er de mest enkle og mest berømte øvelser de mest effektive.

Fordelene ved squats for kvinder
Fordelene ved squats for kvinder

Fordelene ved squats er enorme, da næsten alle benmusklerne er involveret i arbejdet såvel som nogle muskler i ryggen.

For kvinder hjælper squats med at slippe af med ekstra centimeter på hofterne, forbedre baldernes form og også gøre gangen lettere, blødere og mere attraktiv.

Det er blevet foreslået, at huk har en skadelig virkning på knæleddet. I et stykke tid blev denne øvelse endda fjernet fra uddannelsen af amerikanske soldater. Men snart benægtede forskere og læger disse oplysninger, som vendte squats tilbage til kategorien effektiv og sikker.

Dog kan squats virkelig gøre ondt, hvis de gøres forkert. Det er nødvendigt konstant at overvåge kropsholdning, og træning med en belastning bør kun udføres under opsyn af en træner.

Sådan squat korrekt

  • Begyndere rådes til ikke at sidde på huk ved at stoppe på en linje parallelt med gulvet, så knæet er bøjet i en vinkel på 90 grader.
  • Benene er skulderbredde fra hinanden, og ryggen er lige, let vippet fremad, armene strækkes fremad. Træne jævnt, forsigtigt og langsomt.
  • Prøv at holde dine hæle på gulvet.
  • Hvis du føler smerte, skal du ikke tolerere det og stoppe squats.
  • Squats udføres bedst i sæt med 3 sæt med 10 squats.
  • Glem ikke at varme op inden du starter sessionen.

Anbefalede: