Sådan Forberedes Musklerne Til Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forberedes Musklerne Til Træning
Sådan Forberedes Musklerne Til Træning

Video: Sådan Forberedes Musklerne Til Træning

Video: Sådan Forberedes Musklerne Til Træning
Video: #19 Daniel Risgaard: Store muskler uden krudt - naturlig bodybuilding 2024, April
Anonim

Motion giver utvivlsomt enorme fordele for kroppen. De strammer ikke kun figuren og gør leddene stærkere, men hjælper også med at styrke det menneskelige immunsystem. Det er bevist, at systematisk træning hjælper med at slippe af med træthed, lindre nervøs spænding og bekæmpe stress. Imidlertid sker der skader i sport, så det er vigtigt at forberede dine muskler korrekt til træning for at reducere deres sandsynlighed.

Sådan forberedes musklerne til træning
Sådan forberedes musklerne til træning

Generelle regler for forberedelse af muskler til træning

I enhver sport skal belastningen øges gradvist. Derfor kan en, der aldrig engang har gjort almindelig gymnastik, ikke på et øjeblik starte intensiv træning og øvelser med vægte. Dette kan føre til muskelspændinger eller tårer, ledproblemer og muskuloskeletale skader.

Du kan forberede din krop til seriøse træningsprogrammer med kropsvægtøvelser. For at gøre dette skal du begynde at pumpe pressen, foretage push-ups fra gulvet, trække op på den vandrette bjælke og sørge for at køre. I gymnastiksalen med en seriøs tilgang til sport er belastningen på hjertet meget stor. Derfor er det vigtigt at styrke det kardiovaskulære system først, og det er nemmest at gøre med daglig løb. Først når du let kan skubbe op fra gulvet mindst 50 gange og løbe 2 km, kan du gå i gymnastiksalen og tage vægte.

Sørg for at foretage en opvarmning inden enhver træning, der forbereder dine muskler og hele kroppen glat til seriøst arbejde. Absolut alle atleter lægger stor vægt på det, fordi utilstrækkelig strækning og opvarmning af muskler kan være fyldt med alvorlige skader, hvis konsekvenser helt kan lukke vejen for sport. Opvarmningstiden skal være mindst 15 minutter.

Strækøvelser

Start din opvarmning med strækøvelser. Stå på tæerne, løft armene op og stræk hele din krop. Lav derefter bøjninger i forskellige retninger, og glem ikke at nå dine tæer med dine hænder. Hvis det er muligt, skal du sidde på gulvet og sprede dine lige ben så bredt som muligt og derefter strække armene ud til den ene fod og derefter til den anden. Stå med dine fødder i dybe lunger fremad, derefter ud til siderne og stræk dine lår- og lyskemuskler.

Fælles gymnastik

Gå videre til en fælles opvarmning. Udfør rotationsbevægelser med dine hænder i skulder- og albueleddene, vrid i forskellige retninger med dine hænder. Foretag derefter en rotationsbevægelse med dine ben i knæleddet og sørg for at være opmærksom på fødderne, som også skal drejes i forskellige retninger.

Aerob træning

Afslut din opvarmning med aerob træning. Udfør kraftige arm- og bensvingninger og mindst 10 knebøjninger. Spring reb i 7-10 minutter - dette forbereder ikke kun dine muskler, men også dit hjerte til træning. Hvis du skal løbe, kan hoppe erstattes med et hurtigt tempo, lejlighedsvis skifte til et hurtigt løb. Og inden øvelser med vægte er det også nyttigt at udføre push-ups fra gulvet og pull-ups på baren under opvarmning. Takket være dette vil musklerne være helt klar til træning, og der vil være meget mere mening fra det.

Anbefalede: