Hvordan Man Bygger En Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Træning
Hvordan Man Bygger En Træning

Video: Hvordan Man Bygger En Træning

Video: Hvordan Man Bygger En Træning
Video: TOP 5 BRYST ØVELSER 2024, April
Anonim

For at opbygge den krop, du ønsker, skal du planlægge dine træningsprogrammer og holde dig til din tidsplan. Hvis du planlægger dem forkert, kan du overtræne, som er fyldt med udbrændthed og muskeloverbelastning, hvilket ikke fører til det ønskede resultat, men kun øger tiden til at opnå det.

Hvordan man bygger en træning
Hvordan man bygger en træning

Nødvendig

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Fremhæv de fire vigtigste muskelgrupper, som du vil træne hver dag. Spred disse træningsdage i et skakternet mønster, skiftevis med hviledage. Hvis en hviledag ikke er nok for dig, skal du bruge to hviledage, men ikke mere.

Trin 2

Den første dag skal du pumpe dine ben. Arbejd med en bænkpres eller barbell squat, og lav derefter benforlængelsesøvelser straks derefter. Derefter skal du gå videre til bencurl-maskinen. Få dig lidt hvile og arbejd dine mavemuskler - din øvre, nedre og laterale mavemuskler.

Trin 3

Dediker den anden træningsdag til brystmusklerne og triceps. Tryk på henholdsvis en lige og skrå bænk, lav rutning på en lige og skrå bænk. Hvis det er muligt, supplere arbejdet på brystet? øvelser på en simulator til pumpning af brystmuskler. Gør derefter tre til fire forskellige armforlængelsesøvelser.

Trin 4

På den tredje træningsdag skal du arbejde på dine skuldre. Denne muskelgruppe skal udarbejdes separat for at opnå maksimale resultater. Udfør håndvægtløftninger foran dig, bag dig og på siderne for at arbejde på deltaer, og lav vægtstangforhøjelser over dig.

Trin 5

Den fjerde dag skal afsættes til ryg og biceps. For at opbygge din ryg skal du bruge de øvre og nedre links. Jo mere du træner din ryg, jo mere rekyl, husk dette. For at pumpe biceps skal du bruge krøller med en vægtstang og håndvægte, helst udføre øvelser på en speciel bænk, der isolerer biceps.

Anbefalede: