Vejrtrækningsteknikker Til Velvære

Vejrtrækningsteknikker Til Velvære
Vejrtrækningsteknikker Til Velvære

Video: Vejrtrækningsteknikker Til Velvære

Video: Vejrtrækningsteknikker Til Velvære
Video: Fri af Stress - Træk vejret ordentligt med det lange dybe åndedræt 2024, Kan
Anonim

Det er kendt, at luft er nødvendig for den menneskelige krop, alle dens organer og celler. Der er forskellige vejrtrækningsteknikker, der hjælper kroppen med at mætte den krævede mængde ilt. Desuden forbedrer sådanne teknikker en persons tale, hjælper med at klare stress og bruges til behandling af sygdomme.

Vejrtrækningsteknikker til velvære
Vejrtrækningsteknikker til velvære

Restorative vejrtrækningsteknikker. Disse øvelser er velegnede til atleter, folk der for eksempel har kortåndethed, når de løfter eller løber hurtigt. For at udføre øvelsen er det nødvendigt, at armene løftes op, og benene er skulderbredde fra hinanden, så skal du trække vejret dybt gennem næsen, sænke hænderne ned og råbe ethvert ord højt. En anden teknik: positionen forbliver den samme, men når du ånder ud med dine hænder, træk en stor kugle.

Billede
Billede

Korrekte vejrtrækningsteknikker bruges til at helbrede kroppen, tabe sig og behandle visse sygdomme. For at udføre teknikken inhaleres luft dybt gennem næsen, mens vejrtrækning skal ske med maven og ikke med brystet. Udånd luft gennem en smal spalte i munden. I slutningen er det nødvendigt at foretage mindst tre korte udåndinger for at skubbe al luft ud af lungerne. En anden teknik: en meget dyb indånding tages, så der er en følelse af overfyldt luft, så holdes åndedrættet i 30 sekunder, derefter foretages en dyb og langvarig udånding.

Diafragmatiske vejrtrækningsteknikker. Sådan gymnastik er nyttig for folk, der er usikre, ofte nervøse, ængstelige og tilbøjelige til at stresse. Teknikker kan hjælpe dig med at slappe af og lindre angst. For at øvelsen skal udføres korrekt, skal du forberede dig lidt: åbn vinduerne i rummet, mens du sørger for luftstrømmen, tag på tøj, der er frit og ikke hindrer bevægelse. Motion: du skal ligge med ryggen på et hårdt gulv, langsomt uden hast, trække luft ind gennem næsen og fylde din mave, og træk derefter langsomt ud luften og tøm lungerne helt. Efter sådan gymnastik er der en let svimmelhed - dette er en normal tilstand i kroppen, derfor skal du lægge dig et stykke tid efter at have udført øvelserne.

Billede
Billede

Taleteknikker. Disse teknikker er især nyttige for små børn. De lærer, hvordan man fuldt ud udtaler ordene, tager sig tid, styrer lydstyrken osv. Også talegymnastik er velegnet til dem, der har svækkelse af ordningen. Alle teknikker kan udføres på en legende måde. Den første øvelse: en lille kugle rulles ud af bomuldsuld og forsøges at blæse den ud for eksempel i en improviseret port lavet af børns terninger. Den anden øvelse: genstande med forskellig vægt lægges på bordet, som skal blæses på gulvet. Tredje øvelse: oppustning af balloner eller legetøj.

Anbefalede: