Sådan Kommer Du Til OL I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til OL I
Sådan Kommer Du Til OL I

Video: Sådan Kommer Du Til OL I

Video: Sådan Kommer Du Til OL I
Video: EMANET (LEGACY) 278. Tráiler del episodio - Compensaré las sorpresas. Solo estemos solos. 2024, Kan
Anonim

OL 2012 finder sted om sommeren i hovedstaden i Storbritannien, London. Det starter den 27. juli og slutter den 12. august. Sportsfaciliteter - stadioner, komplekser og centre - er allerede klar til at modtage deres gæster.

Sådan kommer du til OL i 2012
Sådan kommer du til OL i 2012

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste og billigste måde at komme til OL i 2012 er at blive frivillig. Der er annonceret et råb over hele verden - London har brug for gratis arbejdskraft i hele konferencen. Hovedstaden i Storbritannien er klar til at modtage omkring 70.000 frivillige. Det er ret simpelt at registrere sig som deltager i programmet - udfyld formularen på Games 'officielle hjemmeside - https://www.olympic.org. For at registrere dig skal du angive din e-mail, fulde navn og oplysninger om alder og bopælsland. Ud over gratis indkvartering kan du forbedre dine engelskkundskaber og få masser af venner fra forskellige lande.

Trin 2

Du kan komme til OL på en mere traditionel måde, men selvfølgelig på en betalt måde. Kontakt rejsearrangøren, der inspirerer dig med den maksimale tillid - på tærsklen til spillet er svindlere blevet mere aktive og tilbyder at organisere din rejse for en meget stor sum penge. Men efter at have modtaget et forskud fra dig, forsvinder de fra dit synsfelt. Vær derfor yderst forsigtig, når du vælger et rejsebureau.

Trin 3

Du kan købe billetter via det officielle websted for OL 2012. Så du sparer betydeligt på dette køb - mellemmænd kræver ofte en stor procentdel for deres tjenester. Du bliver også nødt til at vælge et hotel og se efter det selv, fordi du afviste rejsebureauer.

Trin 4

Pas på dit britiske visum på forhånd, så du ikke går glip af legene. Der er to typer visa til dette land - permanent og midlertidig. Du har selvfølgelig brug for en anden. Når du udfylder ansøgningsskemaet på Englands ambassade, skal du ikke glemme at angive, at du har brug for et engangsvisum - det er meget lettere at udstede et sådant visum. På hjemmesiden for den britiske ambassade skal du tjekke kravene til et foto for et visum - hvis du ikke overholder dem, kan du blive nægtet. Når du har udarbejdet de krævede dokumenter, skal du indsende dem med den relevante ansøgning til ambassaden.

Anbefalede: