Typer Af Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Typer Af Push-ups
Typer Af Push-ups

Video: Typer Af Push-ups

Video: Typer Af Push-ups
Video: FitnessGram Push Up Test Cadence 2024, Kan
Anonim

Der er mange typer push-ups. Men der er grundlæggende muligheder, der giver dig mulighed for at opnå god succes uden at indføre specielle teknikker i form af spring og skiftere.

Skub op fra gulvet
Skub op fra gulvet

Push-ups kan ikke kun være fra gulvet, men også på de ujævne stænger ved hjælp af stole, bænke og andre enheder. Hver enkelt øvelse er rettet mod at udarbejde en bestemt muskelgruppe. Under alle omstændigheder kan push-ups forbedre din figur, øge styrke og udholdenhed.

Armbøjninger

Dette er den mest almindelige type push-up. Samtidig er det få, der er klar over, at der er mere end 100 push-ups fra gulvet, der hjælper med at udvikle ikke kun styrke, men også koordination, udholdenhed og fleksibilitet.

Push-ups fra gulvet indebærer ikke brugen af yderligere genstande. Stillingen med "liggende vægt" er taget, processen med at sænke og hæve kroppen begynder. Du kan ændre placeringen af arme, hænder, komplicere eller forenkle øvelsen.

Hvis benene holdes sammen, falder antallet af gentagelser pr. Sæt, da belastningen på armene øges. I de indledende faser er det bedre at sprede dine ben lidt til siderne. Dette hjælper dig med hurtigt at komme ind i træningens rytme og opretholde stabilitet.

Dyp på de ujævne søjler

Dette er en mere kompliceret version af push-ups. Som praksis viser, er antallet af push-ups på de ujævne søjler mindre end fra gulvet. I dette tilfælde kan du ændre hændernes position, svinge, hæve dine ben til "hjørnet" for at komplicere opgaven.

Under push-ups på de ujævne stænger trænes skulderbæltet, brystet og latissimus dorsi.

Push-ups ved hjælp af genstande

For at komplicere øvelsen kan du lave push-ups med fødderne på en stol og dine hænder på gulvet. Denne position af kroppen vil tvinge armene og ryggen til at arbejde hårdt. En endnu mere kompliceret mulighed er en push-up ved hjælp af tre stole med armene og benene på stolene.

Denne øvelse skal benyttes, når de sædvanlige push-ups fra gulvet i mængden 30 gange gives uden meget stress.

Du kan lave push-ups ved hjælp af en bænk. For at gøre dette skal du lægge dine hænder på genstanden og dine fødder på gulvet. Denne type push-up er sandsynligvis den nemmeste. Det er dog meget effektivt, da det pumper de muskelgrupper, der er vanskelige at bruge med regelmæssige push-ups.

Håndstand push-ups

Dette er den sværeste type push-up. Først kan det gøres, mens du står på dine hænder mod væggen. Ben læner sig mod væggen for at opretholde balance. I fremtiden udføres øvelsen uden støtte fra væggen, hvilket giver dig mulighed for ikke kun at udvikle styrke, statik, men også balance.

Andre typer push-ups

Du kan lave push-ups på den ene hånd, på to fingre, med spring, salto, kaste ben ud til siderne og så videre. Ovenstående var de grundlæggende muligheder for push-ups. Det vigtigste er at skifte arter for at udvikle sig harmonisk.

Anbefalede: