Sådan Får Du En Sportsgrad

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Sportsgrad
Sådan Får Du En Sportsgrad

Video: Sådan Får Du En Sportsgrad

Video: Sådan Får Du En Sportsgrad
Video: Av av av.. Så gik den ikke længere! | FIT MED FEDE | SÆSON 2 - AFSNIT 3 2024, April
Anonim

Ønsket om at få en sportskategori er iboende i enhver person, der er aktivt involveret i sport. Når alt kommer til alt er kategorien en indikator for en atletes fysiske, tekniske og taktiske beredskab. Det karakteriserer niveauet af sportsånd og tildeles ved by- og regionale konkurrencer.

Sådan får du en sportsgrad
Sådan får du en sportsgrad

Instruktioner

Trin 1

Den hurtige vækst af sportsmandskab afhænger af mange faktorer: den korrekte konstruktion af træningsprocessen, atletens udholdenhed og vilje, vekslen mellem arbejde og hvile, afbalanceret ernæring og genetisk disposition. De første fire faktorer, du kan kontrollere. Men du kan næppe ændre genetik. Derfor, når du vælger en sport, skal du tage en test og identificere dine mest udviklede evner.

Trin 2

Find ud af, hvad der er lettere for dig: langdistanceløb eller kortdistanceløb? Kan du slet ikke lide at løbe? Vurder dine evner inden for styrkesport: vægtløftning eller kraftløftning. Har du en stor reaktion? Måske er boksning eller bordtennis noget for dig. Hvis du slet ikke har spillet sport, og du har brug for udskrivning, skal du udføre de første tre måneder af generel fysisk træning. Udvikl lige alle evner: hastighed, styrke, udholdenhed, smidighed, fleksibilitet osv. Efter tre måneder skal du evaluere dynamikken i væksten af sportsresultaterne og vælge den sport, der passer bedst til dig.

Trin 3

Når du har besluttet, hvilken type sport du vil specialisere dig i, kan du tilmelde dig sportssektionen. Spørg træneren, om hans elever deltager i konkurrencer, hvor ofte regionale og bykonkurrencer i den valgte sport finder sted. Find ud af, hvor lang tid det tager med dine evner at opnå den ønskede udledning, og hvad du skal gøre for dette. Sørg for at læse konkurrencereglerne med bitstandarderne og start aktiv forberedelse. Prøv at træne regelmæssigt og følg trænerprogrammet nøjagtigt.

Trin 4

Når du når den krævede præstation, skal du deltage i sportskonkurrencer. For at udføre den ungdommelige kategori er deltagelse i byområder tilstrækkelig. Til tildeling af voksenkategorier - i det regionale. Når du bekræfter decharge, skal du lave et uddrag af konkurrenceprotokollen og tage det til det regionale udvalg for fysisk kultur og sport. Sportsudvalget giver dig et certifikat, der bekræfter tildelingen af kategorien.

Anbefalede: