Sådan Får Du En Sportsgrad I Skydning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Sportsgrad I Skydning
Sådan Får Du En Sportsgrad I Skydning

Video: Sådan Får Du En Sportsgrad I Skydning

Video: Sådan Får Du En Sportsgrad I Skydning
Video: Kan Mette lære at skyde med pistol? | Hobbyjagten: Pistolskydning 2023, Oktober
Anonim

Forskellige typer skydning er ikke kun professionelle færdigheder, der kræves af militæret, politiet og andre kategorier af erhverv. Skydning er også en sport, som mange mennesker er glad for, og det er også en vigtig del af jagt. For både professionelle og amatører er der mulighed for at teste deres færdigheder og få bekræftelse på deres kvalifikationer - skydekategori. Så hvordan får du det?

Sådan får du en sportsgrad i skydning
Sådan får du en sportsgrad i skydning

Instruktioner

Trin 1

Find en sportssektion i din by. Bestem hvilken type skydning, der interesserer dig mest - ved hjælp af en riffel, pistol med lille boring eller revolver (storborepistol). Hver type våben har sine egne egenskaber ved træning og separate standarder. Hvis du ønsker at få en udledning ved skydning fra en riffel, så skal du lære at skyde med den.

Trin 2

Før du tilmelder dig standarderne, skal du konsultere din træner. Han fortæller dig, om du er klar til at kvalificere dig, eller om der kræves yderligere klasser.

Trin 3

Tilmeld dig en decharge. For at gøre dette skal du vælge kategorien for hvilken type våben og hvilket niveau du vil have. Hvis du ikke har en karakter endnu, vil du teste for den tredje - grundlæggende karakter. Hvis du er under atten år gammel, kan du kun få en ungdomsklasse. For ham leveres der lette standarder.

Trin 4

Begynd at forberede dig til testen. Til selvtest skal du bruge standardtabellerne for hver lønklasse, som kan findes på din sportsklub eller på sportsforeningers hjemmesider. De tager også højde for deltagernes alder og køn, for kvinder er normerne lavere. Brug råd fra en træner til bedre forberedelse.

Trin 5

Ud over at få en kategori ved at passere standarder kan du få den under skydekonkurrencer. Tilmeld dig og deltag i konkurrencen. Til dette skal konkurrencen opfylde visse krav. For at modtage en af ungdomskategorierne skal mindst 12 atleter deltage i den. For at opnå en voksenkategori skal deltagere fra mindst tre sportshold være repræsenteret ved konkurrencen.

For at deltage i en konkurrence kan det også være nødvendigt at kvalificere sig til din sportsafdeling. Fortæl træneren om dit ønske om at deltage, og han vil beslutte, om du får adgang til konkurrencen.

Anbefalede: