Sådan Træner Du En Bokser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du En Bokser
Sådan Træner Du En Bokser

Video: Sådan Træner Du En Bokser

Video: Sådan Træner Du En Bokser
Video: Boxing for beginners | Training techniques Episode 1 | Mike Rashid 2024, Kan
Anonim

Boksning er en af de mest populære sportsgrene og kræver en meget seriøs træningstilgang. Udviklingen af styrke, fingerfærdighed, udholdenhed er de vigtigste retninger i processen med at træne en bokser.

Sådan træner du en bokser
Sådan træner du en bokser

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter en træning, skal du varme op med ham i 20-25 minutter. Inkluder følgende øvelser i opvarmningen: veksling af enkel og intervalløb (10-15 minutter), rotationer med lige arme fra skuldrene fremad og bagud, rotationer med bøjede arme fra skuldrene fremad og bagud, rotationer og bøjninger af torso og så videre. Vær særlig opmærksom på opvarmning af bokserens hænder.

Trin 2

Gå videre til push-ups på næver. Få bokseren til at være i stand til uden besvær at udføre 2-5 sæt med 20 reps. Over tid øges antallet af gange for atleten med 1-2 gentagelser hver uge. Hvil 3-5 minutter før næste øvelse.

Trin 3

Dette efterfølges af pull-ups. I denne øvelse skal du sørge for, at atlet let får 10-15 pull-ups ad gangen til 2-5 sådanne tilgange. Sørg for at tilføje en pull-up hver uge. Hvis det er svært for en bokser, så prøv en stigning på to uger. Hvil skal gives 3-5 minutter før næste øvelse.

Trin 4

Nu springer reb. Lad boksen springe i 10-20 minutter for hver træning, hvor variationen og sværheden ved springene varierer. Hvil 3-5 minutter før næste øvelse.

Trin 5

Udfør håndvægtkrøller med atleten for at ændre vægten under træningen. Udfør op til 5 tilgange med ham. Tiden til en tilgang er 30-60 sekunder. Hvil mellem sæt er et minut.

Trin 6

Træn din boksers abs. Liggende på ryggen skal du løfte lige ben til et niveau på ca. 45 grader og holde dem i denne position i 30-60 sekunder.

Trin 7

Squats. Lav 5 sæt med 50 reps.

Trin 8

Gå til posen og træd slagene med atleten, og skygg derefter bokser med boksen i 10-15 minutter. Hvis du træner med en gruppe boksere, skal du også bruge pararbejde og sparring.

Anbefalede: