Tidsplan For 1/8 Finaler I Gagarin Cup 2015-2016

Indholdsfortegnelse:

Tidsplan For 1/8 Finaler I Gagarin Cup 2015-2016
Tidsplan For 1/8 Finaler I Gagarin Cup 2015-2016

Video: Tidsplan For 1/8 Finaler I Gagarin Cup 2015-2016

Video: Tidsplan For 1/8 Finaler I Gagarin Cup 2015-2016
Video: "My favourite game". Ревью Финала Кубка Гагарина 2016 2024, Marts
Anonim

KHL-sæsonen 2015-2016 er kommet til en afgørende sidste fase. Den 21. februar starter playoff-scenen, hvor 16 af de bedste klubber i ligaen begynder at kæmpe om Gagarin Cup efter resultaterne af den ordinære sæson.

Tidsplan for 1/8 finaler i Gagarin Cup 2015-2016
Tidsplan for 1/8 finaler i Gagarin Cup 2015-2016

KHL-hockeyreglerne bestemmer deltagelsen af 28 klubber fra Rusland og nabolande, opdelt i to konferencer (vest og øst). De otte øverste hold fra konferencerne går hver videre til knockout-stadiet. Under hensyntagen til den endelige konfrontation i kampen om Gagarin Cup begynder de første slutspilskampe derfor med 1/8 finalen. Arrangeret på konferencen - slutspillet begynder med kvartfinalen i øst og vest. Efter identifikation af vinderen af konferencerne bestemmes en afgørende serie af spil til besiddelse af det hæderlige trofæ - Gagarin Cup.

Western Conference-kvartfinaleplan

  1. Det første par kvartfinalister i Vesten var KHL-mester i den regelmæssige sæson 2015-2016 CSKA Moskva og klubben, der tog ottende plads i Western Conference-tabellen. Rivalerne fra "hæren" var hockeyspillere fra klubben "Slovan" (hold fra Slovakiets hovedstad). Den fulde tidsplan for denne episode er nedenfor:

    image
    image
  2. Det bedste udenlandske hold i det KHL finske "Jokerit" tog andenpladsen i tabellen for Western Conference. Takket være dette mødes Helsinki-klubben i kvartfinalen med Nizhny Novgorod "Torpedo". Finnerne spiller deres første kampe i deres hjem "Hartwal Arena".

    image
    image
  3. Det mest uforudsigelige par i Vesten er konfrontationen mellem den nuværende Gagarin Cup-vinder SKA og det lovende hold fra Yaroslavl. Samtidig har Lokomotiv fordelen ved sit hjemmebane som det hold, der indtog en højere plads i ordinær sæson.

    image
    image
  4. Et andet par af KHL-slutspillet i kvartfinalen 2015-2015 var konfrontationen mellem Sochi-hockeyklubben og de to gange Gagarin Cup-vindere af Dynamo Moskva. Dynamo Moskva er vært for de to første spil i hovedstaden i vinter-OL 2014.

    image
    image

Østlige konferences kvartfinaleplan

  1. Lederen af den østlige konference "Avangard" Omsk i sæsonen 2015-2016 udmærkede sig i slutningen af den regulære sæson i sin territoriale gruppe. Takket være dette spiller Omsk i 1/8 finalen i Gagarin Cup med Nizhnekamsk "Neftekhimik".

    image
    image
  2. I et af parene i kvartfinalen i øst vil tilskuere stå over for en spændende Ural-konfrontation. Metallurg Magnitogorsk for at mødes med Avtomobilist Jekaterinburg hockeyspillere. På trods af Magnitogorsk-holdets store titel ser denne konfrontation denne sæson ikke helt entydigt ud med hensyn til den tidlige beslutning om vinderen.

    image
    image
  3. En særlig plads blandt alle kampe i 1/8 finalen i Gagarin Cup 2015-2016 er besat af konfrontationen mellem Salavat Yulaev og Ak Bars. Kampene mellem Ufa og Kazan kaldes traditionelt det grønne derby. De første møder i serien afholdes i Ufa, hvilket giver "Salavat Yulaev" fordelen ved deres felt.

    image
    image
  4. Novosibirsk “Sibirien” har demonstreret meget meningsfuld hockey i flere sæsoner i træk. I den nuværende KHL-lodtrækning tog sibirerne tredjepladsen i Østkonference-tabellen. Dette gjorde det muligt for den nydannede klub fra Vladivostok at blive en rival. Den fulde tidsplan for kampe "Sibirien" - "Admiral" er vist nedenfor:

    image
    image

Sådan ses kalenderen for KHL playoffs 2015-2016 startende fra 1/8 finalen. Hockeyfans står over for spændende konfrontationer på begge konferencer, hvilket giver stor interesse for den næste Gagarin Cup.

Anbefalede: