Hvordan Var Karrieren Hos Hockeyspiller Niklas Lindström

Hvordan Var Karrieren Hos Hockeyspiller Niklas Lindström
Hvordan Var Karrieren Hos Hockeyspiller Niklas Lindström

Video: Hvordan Var Karrieren Hos Hockeyspiller Niklas Lindström

Video: Hvordan Var Karrieren Hos Hockeyspiller Niklas Lindström
Video: 21/22 RS: Det @ Bos Highlights - 11/30/21 2024, Kan
Anonim

I hockeyverdenen er Niklas Lindström kendt som den første europæer, der modtager NHL (National Hockey League) MVP. Født i Sverige byggede han hele sin sportskarriere i USA og spillede for Detroit Red Wings.

Hvordan var karrieren hos hockeyspiller Niklas Lindström
Hvordan var karrieren hos hockeyspiller Niklas Lindström

En blondhåret, blåøjet smuk mand af en udtalt skandinavisk type, Niklas Lindstrom kunne dekorere næsten enhver bandyklub med sit udseende. I Sverige, hvor han blev født og opvokset, blev den lovende atlet ikke længe: i en alder af 19 år blev han underskrevet af Detroit Red Wings fra USA. Niklas skuffede ikke sine arbejdsgivere: Efter to års træning gik han ud på isen, viste det bedste resultat blandt de nyankomne i sæsonen 1991-92 og gik ind i NHLs "guld" sammensætning blandt sine jævnaldrende.

Efter succesen i starten udviklede Lindströms karriere sig hurtigt. Fire år senere spillede han i Stanley Cup-finalen - og blev ejer af den. Derefter blev cupen, som årligt tildeles vinderen af NHL-slutspilleserien, Niklas tre gange mere, i 1998, 2002 og 2008. I alt har Detroit-spilleren på nummer 53 18 priser, herunder Conn Smythe Trophy, James Norris Trophy og Clarence Campbell Prize. Ltndström er også ejer af et komplet sæt medaljer ved verdensmesterskabet i Bandy: han har guld fra Finland (1991), sølv fra Tjekkiet (2004) og bronze fra Italien (1994).

Takket være to betydelige sejre modtog hockeyspiller Niklas Lindström titlen som "legendarisk forsvarer" blandt fansen. I 1998 blev han den første blandt NHL-forsvarere i antallet af scorede mål og rollespil. Og i 2006, som en del af det svenske bandy-landshold, blev han den olympiske mester ved legene i Torino.

I 2011 underskrev den 40-årige sportsveteran en anden kontrakt for hans tyvende spilletid. Imidlertid meddelte Lindstrom i maj 2012 sin pension. Imidlertid sikrer den officielle hjemmeside for National Hockey League, at den legendariske svenske simpelthen har taget en pause og stadig kan vende tilbage til isen.

Anbefalede: