FIFA Ranking: Top Ti Nationale Hold

FIFA Ranking: Top Ti Nationale Hold
FIFA Ranking: Top Ti Nationale Hold

Video: FIFA Ranking: Top Ti Nationale Hold

Video: FIFA Ranking: Top Ti Nationale Hold
Video: FIFA Ranking Dec. 2019, International Football Ranking Comparison; 1993~2019 The Latest FIFA RANKING 2024, Kan
Anonim

FIFA-landsholdsklassificeringen opdateres årligt efter større fodboldturneringer. Den samlede landsholdspunktsberegning inkluderer også de kampe, der spilles af holdene gennem året.

FIFA ranking: top ti nationale hold
FIFA ranking: top ti nationale hold

Efter FIFA verdensmesterskabet i Brasilien i 2014 er FIFA-ranglisten blevet opdateret betydeligt. De tre øverste ledere har ændret sig, nogle hold fra top ti har mistet deres positioner. Fra august 2014 er FIFA-placeringen af de ti bedste nationale hold som følger.

Det franske landshold ligger på tiendepladsen. Didier Deschamps hold var i stand til at komme til kvartfinalen i verdensmesterskabet, men europæerne kunne ikke stole på mere.

Den niende linje gik til et andet europæisk hold - det schweiziske hold. Den syvende og ottende plads deles af holdene i Spanien og Brasilien. Disse fodboldhold har lige mange point - 1241. Det er bemærkelsesværdigt, at spanierne efter verdensmesterskabet i 2014 faldt så meget i placeringen (de var i første position).

Uruguays landshold er på sjette placering i FIFA-klassificeringen, og det belgiske hold er i den femte.

Fjerdepladsen indtages af det colombianske landshold. Disse sydamerikanske fodboldspillere har fået mange fodboldfans til at blive forelsket i dem efter deres smukke kampe ved verdensmesterskabet.

Det nederlandske hold (bronzemedaljer fra verdensmesterskabet i 2014) åbner de tre bedste i FIFA-klassificeringen. Andenpladsen tilhører det argentinske hold, der kun tabte verdensmesterskabet i 2014 i finalen.

Verdensfodboldens leder i øjeblikket er det tyske landshold, der vandt verdensmesterskabet i 2014. Derfor er Levs afdelinger placeret først på FIFA-placeringen med 1736 point. Tyskerne ligger mere end 100 point foran Messis hold.

Anbefalede: