Hvordan FIFA Straffede Suarez For Bidet

Hvordan FIFA Straffede Suarez For Bidet
Hvordan FIFA Straffede Suarez For Bidet

Video: Hvordan FIFA Straffede Suarez For Bidet

Video: Hvordan FIFA Straffede Suarez For Bidet
Video: УРА!! PRESEASON FREEZE - НОВОЁ СОБЫТИЕ !! 120 OVR в НАБОРАХ!? FIFA MOBILE 21 - NEW EVENT МЕЖСЕЗОНЬЕ 2024, Kan
Anonim

Efter kampen mellem Italien og Uruguay ved verdensmesterskabet i 2014 spredtes fotos med bidemærker på Kelinis skulder over hele verden. I den sidste tredjedel af anden halvdel af dette møde mistede en af de bedste angribere i verden, Luis Suarez, nerven og bet italienernes forsvarer. Mæglerens hovedmægler reagerede på ingen måde på dette tidspunkt. FIFA noterede sig imidlertid angriberens usportslige opførsel.

Ukus_Suaresa_
Ukus_Suaresa_

Den 26. juni blev der afholdt et møde i FIFA's disciplinærudvalg om den uruguayanske angriberes opførsel på banen. Luis Suarez har bidt modstandere for tredje gang i sin karriere. De første to gange modtog uruguayaneren suspension i flere kampe og monetære sanktioner. Suarez tog kurser hos en psykolog, men som det viste sig, hjalp alle disse foranstaltninger ikke. FIFA afsagde en klar afgørelse angående den uruguayanske spiller - en suspension på ni kampe på landsholdsniveau og et fire måneders forbud mod at spille fodbold generelt.

Således vil Suarez ikke afslutte kampene i verdensmesterskabet. Dette vil være et stort tab for Uruguay. Derudover vil Suarez ikke være i stand til at spille for sin klub, han vil gå glip af starten på det engelske mesterskab.

Bortset fra forbuddet mod at spille fodbold har Suarez ikke engang lov til at være til stede på stadionerne til de næste ni kampe af det uruguayanske landshold. Samt det faktum, at uruguayaneren i fire måneder ikke har ret til at være på stadioner under kampene i hans klub. Liverpool blev ikke kun efterladt uden Suarez som spiller, men også uden Suarez som fan.

Luis Suarez har forbud mod at deltage i nogen form for sportsfodboldaktivitet, hvad enten det er administrativt eller spil, i fire måneder.

Anbefalede: