Hvordan Belgien Spillede På FIFA World Cup

Belgiens landshold bragte spillere af høj kvalitet til verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien. Belgierne vokser op til en talentfuld generation af fodboldspillere, hvoraf mange allerede har førende positioner i de bedste klubber i Europa. Det er ikke tilfældigt, at belgierne blev kaldt turneringens skjulte favoritter.

Hvordan Belgien spillede på FIFA World Cup 2014

Det belgiske landshold var i gruppe H ved verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien. Europæernes rivaler var russere, algeriere og sydkoreanere.

Det belgiske hold spillede den første kamp i turneringen mod Algeriet. Først i anden halvdel var europæerne i stand til at vende resultatet af mødet efter at have vundet en viljestærk sejr med en score på 2 - 1.

I den anden kamp i gruppespillet oprørte belgierne fans af det russiske landshold i de sidste minutter. Belgien slog Rusland med en minimumscore på 1 - 0. Dette gav Wilmots anklager en god chance for at nå slutspillet fra gruppe H fra første plads.

I den sidste kamp i gruppespillet slog belgierne Sydkorea 1 - 0. De belgiske spillere vandt således tre sejre i starten af verdensmesterskabet og gik fra første plads i gruppe H videre til 1/8 finalen i turnering.

De første modstandere i elimineringskampen for belgierne var spillerne fra det amerikanske landshold. I kampen mellem Belgien og USA så publikum ikke nogen mål i reguleringstiden. Først i yderligere 30 minutter lykkedes det belgierne at opnå en 2 - 1 sejr.

I kvartfinalekampen stod de belgiske spillere overfor argentinerne (fremtidige mesterskabsfinalister). Europæerne indrømmede et tidligt mål, der var afgørende i kampen. Belgien tabte 0 - 1 og faldt ud af turneringen i kvartfinalen.

At få belgierne til de otte tophold i verdensmesterskabet kan betragtes som et helt acceptabelt resultat for det belgiske fodboldforbund. En talentfuld generation af belgiere har gjort sig bemærket på fodboldbanerne i Brasilien.