De Vigtigste Fornemmelser Af FIFA World Cup

Indholdsfortegnelse:

De Vigtigste Fornemmelser Af FIFA World Cup
De Vigtigste Fornemmelser Af FIFA World Cup

Video: De Vigtigste Fornemmelser Af FIFA World Cup

Video: De Vigtigste Fornemmelser Af FIFA World Cup
Video: СТОИТ ЛИ ПОКУПАТЬ FIFA 21? КАКУЮ ВЕРСИЮ ВЫБРАТЬ? 2024, April
Anonim

FIFA-verdensmesterskabet i 2014 bragte en bred vifte af følelser til fans over hele verden. Tilskuere var i stand til at være vidne til fremragende fodboldkampe, der fandt sted på brasilianske stadioner.

De vigtigste fornemmelser af FIFA verdensmesterskabet i 2014
De vigtigste fornemmelser af FIFA verdensmesterskabet i 2014

Costa Rica når kvartfinalen i verdensmesterskabet i 2014

Den vigtigste fornemmelse af FIFA verdensmesterskabet i Brasilien er det fremragende resultat, der vises af Costa Rica landshold. Dette hold faldt ind i en af mesterskabsdødsgrupperne. Costa Ricanernes rivaler i kvartet D var italienere, uruguayanere og briter. Repræsentanter for Mellemamerika var i stand til at nå slutspillet fra første plads i gruppen. Costa Rica formåede at slå Uruguay og Italien (henholdsvis 3 - 1 og 1 - 0) samt ikke tabe for briterne (0 - 0).

I 1/8 sidste kamp besejrede Costa Ricans grækerne i en straffesparkskonkurrence. At nå kvartfinalen i verdensmesterskabet var den største bedrift i Costa Ricas fodbold. I kvartfinalen tabte Costa Ricas spillere ikke igen. Hoved- og forlængelsestiden i kampen med Holland endte med en målløs uafgjort. Kun i 11-meter-serien var Holland (fremtidige bronzemedaljer) i stand til at besejre Costa Rica.

Brasilien - Tyskland (1-7)

Resultatet af det første semifinalemøde mellem værterne for verdensmesterskabet og det tyske landshold kan kaldes en sensation. Brasilianerne led det mest knusende nederlag i deres historie og på et så alvorligt stadium i fodbold-verdensmesterskabet. 1-7-resultatet vil falde ned i verdens fodboldhistorie som det største knockout-nederlag i verdensmesterskabet.

Brasilianerne mistede en knusende kamp om tredjepladsen til det nederlandske landshold (0 - 3). Det viser sig, at værterne for verdensmesterskabet savnede flest mål blandt alle de nationale hold, der deltager i turneringen (14 mål).

Afgang af Spanien efter gruppespillet

Få forventede, at de regerende verdensmestre i 2010 (spanierne) rykkede ned efter gruppespillet. På trods af at det spanske hold var i dødsgruppen ved mesterskabet, kan det "røde raseri" ikke betragtes som en normal situation. Spanierne led et knusende nederlag fra hollænderne (1 - 5), tabt til chilenerne (0 - 2). Den eneste sejr i turneringen blev vundet af Spanien i en ikke-afgørende kamp med australierne (3 - 0).

I en eller anden grad kan italienernes, uruguayanernes, britiske, portugisiske afgang tilskrives verdensmesterskabens fornemmelser efter gruppespillet i turneringen. En vis fornemmelse kan også kaldes det algeriske holds udgang til 1/8 finalen i verdensmesterskabet. Afrikanske fodboldspillere tabte kun i forlænget tid for tyskerne i den første fase af verdensmesterskabet (1 - 2).

Anbefalede: