De Vigtigste Fornemmelser Af Starten Af verdensmesterskabet I I Brasilien

Indholdsfortegnelse:

Den første runde i otte grupper af verdensmesterskabet sluttede i 16 kampe. Seerne kunne se alle 32 landshold i aktion. Ikke uden nogle fornemmelser i starten af mesterskabet, som får turneringen til at se endnu mere interessant ud. Der er tre spil, hvis endelige resultater overraskede hele fodboldverdenen.

Sensacii_chempionata_mira

Uruguay - Costa Rica (1-3)

I kampen mellem de regerende mestre i Sydamerika og Costa Rica-landsholdet kunne kun få have forudsagt det endelige resultat. Det uruguayanske hold har gode spillere, der spiller i de bedste fodboldklubber i Europa. Edinson Cavanis navn alene er i stand til at skræmme ethvert fjendens forsvar. Fodbold er dog så interessant, at det er umuligt at forudsige nøjagtigt resultatet af en kamp. Efter første halvleg vandt favoritterne 1 - 0, men i det andet 45 minutter lykkedes det at indrømme tre gange. Desuden, efter at have indkasseret mål, fandt uruguayanerne ikke styrken til at skabe skarphed ved porten til Costa Rica-landsholdet. Resultatet af kampen blev en ægte sensation ved verdensmesterskabet i Brasilien, hvilket viste, at favoritterne ikke altid vinder sikre sejre.

Spanien - Holland (1-5)

De regerende verdensmestre og vinderne af de sidste to europæiske mesterskaber betragtes som favoritter i enhver turnering. I kampen Spanien - Holland skulle det være en god fodbold fra begge hold. Dette blev observeret i første halvdel af kampen i El Salvador på Fonte Nova stadion. Anden halvdel var dog helt uforudsigelig. Hollænderne scorer fire ubesvarede mål mod det spanske hold. De regerende verdensmestre blev ikke bare slået, men adskilt stykke for stykke. Man kunne antage en sejr for Holland, men en sådan score blev betragtet som ufattelig. Klassen af kommandoer er ikke så forskellig. Denne kamp var det første rigtige nederlag og viste, at i Spanien ikke alt er så godt og skyløst i tilrettelæggelsen af turneringen.

Tyskland - Portugal (4 - 0)

Et andet nederlag i kampen mellem de bedste europæiske hold fandt sted på det allerede berømte Fonta Nova stadion i El Salvador. Et par dage tidligere havde hollænderne behandlet Spanien på denne arena. Nu var det tyskernes tur. Det tyske landshold ødelagde Portugal. Den endelige score på 4-0 er tegn på, at tyskerne næsten er favoritterne til verdensmesterskabet i Brasilien. Cristiano Ronaldo kunne ikke vise noget i kampen, og hans hold så uventet falmet ud. Allerede i første halvleg scorede tyskerne let tre mål, og i anden halvdel af mødet forstyrrede de igen portugiserne. I dette spil blev det første hattrick i mesterskabet trukket af Thomas Müller. Den endelige knusende score til fordel for Tyskland kan tilskrives fornemmelsen af starten af verdensmesterskabet, i det omfang man forventede et lysere spil fra Portugal.