Hvilken Sport Passer Til Dig

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Sport Passer Til Dig
Hvilken Sport Passer Til Dig

Video: Hvilken Sport Passer Til Dig

Video: Hvilken Sport Passer Til Dig
Video: Test af den bedste ministep - guide 2024, Kan
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at fitnessklubber tilbyder en bred vifte af muligheder for at opretholde skønhed og sundhed. Hvilken sport skal du foretrække?

Typer af sport
Typer af sport

Løb

På trods af den regelmæssige kontrovers over fordelene og skaderne ved løb, er det fortsat en af de mest populære og elskede sportsgrene. Faktisk har løb ud over tilgængeligheden og enkelheden af selve øvelserne også mange fordele. For eksempel er folk, der løber regelmæssigt, kendetegnet ved høj ydeevne, energi, god søvn, lav irritabilitet og en fit krop. Det er dog vigtigt at vide, at hvis du ikke kan løbe hurtigt nok (over 6 km i timen), erstattes langsom løb bedst af hurtig gang for at få større fordel.

Svømning og vandaerobic

Øvelser i vandet er især nyttige for folk med en stor mængde overvægt eller for dem, der på grund af helbredsproblemer ikke ønsker tung fysisk aktivitet. Svømning og vandaerobic har en gavnlig virkning på hele kroppen som helhed og er uerstattelige hjælpere i kampen mod overvægt.

Udformning

Formingsklasser er ideelle til aktive, målbevidste og obligatoriske kvinder, da formgivning er et komplekst program, der ikke kun består af et antal meget energiintensive øvelser, men også af et specielt ernæringssystem. Resultatet af regelmæssige formningsøvelser vil være en ideel figur. Men alt dette vil ikke ske på en dag, så for dem, der forstår, at temmelig tunge og ensformige øvelser ikke vil være inden for deres magt, er det bedre at skifte til en anden sport, fordi de resultater, der opnås i flere formningssessioner, hurtigt forsvinder. …

Yoga

Der er en masse snak om yoga i dag. Det inkluderer flere områder, men det vigtigste inden for alle områder af yoga er:

  • korrekt vejrtrækning
  • mangel på pludselige bevægelser
  • samordning;
  • blød og jævn strækning af alle muskler.

Pilates, stretching og body flex

Alle disse områder er "børn" af yoga. Med andre ord er de baseret på visse elementer i yoga. Men de er alle forskellige. Pilates fokuserer på at strække og stresse musklerne i den centrale del af kroppen. Strækning er en dyb strækning af alle muskler og led. Bodyflex - åndedrætsøvelser med hovedvægten på musklerne i abdominalområdet.

Under alle omstændigheder skal du konsultere en instruktør i fitnessklubben, inden du tilmelder dig bestemte klasser. Han vil forklare dig funktionerne i en bestemt sport og hjælpe dig med at træffe et valg.

Anbefalede: