Sådan Træner Du I Løbet Af Dagen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du I Løbet Af Dagen
Sådan Træner Du I Løbet Af Dagen

Video: Sådan Træner Du I Løbet Af Dagen

Video: Sådan Træner Du I Løbet Af Dagen
Video: Sådan passer du (bedre) på dig selv, når du intervalløber, HIIT løbetræner og sprinter i højt tempo! 2024, April
Anonim

For nylig vinder fitness om dagen mere og mere popularitet. Det bliver især praktisk for dem, der har en lang arbejdsdag, og en længe ventet pause midt i den bliver det eneste egnede øjeblik for fysisk aktivitet. I denne henseende vil det være nyttigt for sportsfans at lære at træne i løbet af dagen.

Sådan træner du i løbet af dagen
Sådan træner du i løbet af dagen

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din arbejds pause er passende til din træning i løbet af dagen. Det er vigtigt, at det er mindst en time, og at du samtidig har mulighed for at få en fuld frokost efter klassen. Det er godt, hvis pausen falder klokken 12 eller 13 om eftermiddagen, da denne tid betragtes som optimal til træning, ellers prøv at blive enig med dine overordnede om at udsætte den.

Trin 2

Vælg et sted at træne. Det er vigtigt, at det ikke er for langt fra arbejdskontoret, da hvert minut i pausen er dyrebart. Hold øje med nærliggende fitnesscentre, udendørs sportsbaner eller endda ledige pladser i en kontorbygning, der kan fyldes med træningsudstyr. Hvis flere medarbejdere foretrækker at træne i løbet af dagen på én gang, kan du kontakte dine overordnede med en samlet erklæring for at organisere et mini-gym.

Trin 3

Tag en protein-kulhydrat valle shake med 15-30 g rent protein 30 minutter før din pause fra arbejde og start din træning. Det kan tilberedes uden problemer i kontormiljøet, det er bare vigtigt ikke at glemme at bringe det tørt på træningsdage og have en shaker eller blender ved hånden.

Trin 4

Lav en hurtig, men intens træning, der varer 30-40 minutter. Du skal træne i løbet af dagen på en sådan måde, at du ikke arbejder mere end 2-3 muskelgrupper i en session. For at træning skal være effektiv, skal de udføres mindst 3-4 gange om ugen. Umiddelbart efter klassen skal du have tid til et bad og frokost, som også skal være protein og kulhydrater. For at spare lidt tid og stadig bevare effekten af din træning skal du spise et lille måltid inden afslutningen af pausen og derefter drikke en protein-kulhydrat-shake efter 60 minutter. Ved at gøre alt rigtigt kan du træne i løbet af dagen uden problemer.

Anbefalede: