Hvad Er Cardio Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Cardio Træning
Hvad Er Cardio Træning

Video: Hvad Er Cardio Træning

Video: Hvad Er Cardio Træning
Video: CARDIO VS. STYRKETRÆNING 😅💦 2024, Kan
Anonim

Hvem ellers har ikke hørt om en så nyttig og effektiv træningsform som cardio? Hvis du er den type person, der konstant tænker på, hvordan man taber sig eller forbedrer udholdenhed, så er denne type træning ideel til dig.

Hvad er cardio træning
Hvad er cardio træning

Cardio træning

Cardio træning er øvelser, der øger udholdenhed og forbedrer det kardiovaskulære system. Med andre ord, dette er træning, der gør dig åndeløs i starten, du kan endda føle dig åndenød. For eksempel kører den enkleste cardio-træning, som alle kan gøre uden noget specielt udstyr. Der er også andre typer sportsaktiviteter. Der er også afbalancerede træningsprogrammer, der indeholder forskellige øvelser, der udføres i et hurtigt tempo og giver en kardioeffekt.

Typer af cardio træning

Løb er den mest populære cardio træning. Næsten alle kan løbe, denne sport har meget få kontraindikationer. Men hvis du ikke kan løbe, kan du begynde at gå hurtigt. Generelt, selvom du slet ikke laver nogen sportsgrene og ikke planlægger at starte i den nærmeste fremtid, skal du stadig ikke opgive at gå. En daglig halv times gåtur hjælper dig ikke kun med at forbedre det kardiovaskulære system, men øger også kroppens tone markant.

Cykling eller rulleskøjteløb er også gode former for cardio, og de er også ret sjove.

Der er specielle simulatorer, der giver netop sådan en belastning. Disse er forskellige stepper, løbebånd, elliptiske trænere.

En anden type cardio, der er yderst behagelig og elsket af mange, er svømning. Du kan gøre det både i naturlige reservoirer og i svømmehaller. Det skal bemærkes, at cardio-træning er naturlig for en person, for for flere årtusinder siden måtte alle vores fjerne gøre det en hel del. Tro mig, din krop husker det meget godt, det vil være tilfreds med sådan en belastning.

Step aerobics er en meget effektiv træning til vægttab. Du kan øve i gymnastiksalen, eller du kan købe en cd og lave øvelser derhjemme.

Sådan taber du dig med cardio

For at øve korrekt anbefales det at overholde et antal regler. Vælg først den belastning, du kan lide. Hvis du elsker at svømme, skal du få et poolkort. Hvis du kan lide at gå med en spiller, er race-walking perfekt. For dem der elsker at danse, kan aerobic rådes.

Træning baseret på dit fitnessniveau. Forsøg ikke at udføre det maksimale antal gentagelser med det samme. Men øg varigheden af dine træningsprogrammer over tid. Træne så ofte som muligt. Hver dag er bedst, men 5-6 gange om ugen er også god.

Pas på din ernæring, og processen med at tabe sig vil gå meget hurtigere! Dette betyder ikke, at du skal sulte dig selv igen på din yndlingsdiæt. Du skal blot tilføje protein mad til din kost og skære ned på kulhydrater og fedt.

Hvis du har problemer eller ikke har det godt efter cardio, skal du kontakte din læge eller en god træner. Det er muligt at begge på én gang.

Anbefalede: