Kompressionstøj Til Sportsaktiviteter

Kompressionstøj Til Sportsaktiviteter
Kompressionstøj Til Sportsaktiviteter

Video: Kompressionstøj Til Sportsaktiviteter

Video: Kompressionstøj Til Sportsaktiviteter
Video: Compression Wear 101 (Everything you wanted to know) 2023, September
Anonim

Kompressionsundertøj har kun en positiv effekt på kroppen. Stoffet, som det er fremstillet af, begrænser ikke kropsbevægelser under sport. Brug af kompressionstøj fremmer muskelgendannelse efter fysisk anstrengelse.

Kompressionstøj til sportsaktiviteter
Kompressionstøj til sportsaktiviteter

Kompressionstøj er en type kompressionstrømper. Førende producenter af sportsbeklædning som Nike, Adidas, Reebok har udviklet deres egen serie af modeller fra dette stof. Blandt dem er der en række garderobeartikler: sokker, shorts, T-shirts, toppe, bandager og bh'er.

Undertøj til kvinder og børn er normalt problemfrit. Elastiske bånd og skulderstropper er lavet af stof med høj elasticitet. Derfor skæres disse tøjdele under sport aldrig ind i huden og skraver det ikke. Dette er et klart plus af produkter lavet af kompressionstrømper: det er altid behageligt i det.

Der er tre typer kompressions-bh'er: let støtte, medium til intens træning. Dette giver dig mulighed for at vælge det mest egnede undertøj til sport.

Under fysisk anstrengelse producerer kroppen en stor mængde sved. Kompressionstøj har øget hygroskopicitet, derfor er det i stand til at acceptere og fjerne overskydende fugt. Dette sikrer træningens komfort, da kroppen ikke overophedes. Dette tøj er ikke kun egnet til professionelle atleter, men også til amatører: de hjælper med at modellere figuren. Ved hjælp af kompressionsundertøj kan du tabe dig hurtigt nok. De mest populære produkter til dette formål er termabukser og termoshorts.

Kompressionstøj passer godt til kroppen og danner en slags korset. Denne funktion hjælper med at øge styrken og intensiteten af bevægelser, reducerer smerte, muligheden for anfald. Derfor reduceres risikoen for skade betydeligt. Dette er vigtigt for sport.

Hvis du bruger tøj lavet af naturlige stoffer under sport, kan hudirritation opstå på grund af overskydende fugt. Med kompressionsundertøj er dette problem udelukket, da det giver optimal fugt og luftudveksling. I sådant tøj føler en person sig komfortabel og selvsikker.

Kompressionssokker passer tæt rundt om foden og anklen for at stabilisere dem og forhindre hård hud. Derudover hjælper disse produkter med at forbedre blodcirkulationen og reducere risikoen for ødem.

Under intense bevægelser transmitteres vibrationer fra fødderne opad og får andre muskler til at trække sig sammen, hvilket forårsager et overforbrug af energi. Ofte forårsager disse vibrationer smerter i kroppen. Kompressionstøj er i stand til at kompensere for disse udsving. Sådant tøj er i stand til at have en helbredende virkning, da toksiner frigøres hurtigere fra musklerne, når de bæres.

Dem med venesygdom vil sætte pris på kompressionstrømper. Det er i stand til at udøve pres på komplekset af blodkar i benene og forbedre blodgennemstrømningen i dem. Iført kompressionstrømper og knestrømper kan du være sikker på, at brugen af disse produkter vil have en gavnlig effekt på tilstanden af muskler og blodkar i underekstremiteterne. Derudover vil leddens fleksibilitet øges, koordinering af bevægelser forbedres, og mælkesyre fjernes meget hurtigere fra musklerne.

Anbefalede: