Hvordan Man Forbrænder Abs Fedt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Forbrænder Abs Fedt
Hvordan Man Forbrænder Abs Fedt

Video: Hvordan Man Forbrænder Abs Fedt

Video: Hvordan Man Forbrænder Abs Fedt
Video: 10 MIN ABS + FAT BURN - Floor Edition / burn fat to see the abs you train I Pamela Reif 2024, April
Anonim

En stillesiddende livsstil, usund kost, afhængighed af fastfood og alkohol - alt dette forkæler smukt taljen og skjuler mavemusklerne bag et lag fedt. Det er kun muligt at genvinde sin tidligere form ved hjælp af systematisk træning og slankekure. Vejen bliver mestret af rullatoren, men tro ikke, at de elskede terninger vises på maven efter blot et par måneders træning. For at opnå synlige resultater bliver du nødt til at svede i ordets rigtige forstand.

Hvordan man forbrænder abs fedt
Hvordan man forbrænder abs fedt

Er det nødvendigt

Hop reb, træningsmåtte på gulvet, drikkevand og et håndklæde for at tørre sved af dit ansigt

Instruktioner

Trin 1

Du kan kun forbrænde fedt fra pressen ved hjælp af en integreret tilgang: i et program skal aerob aktivitet og maveøvelser kombineres. Aerob refererer til processen forbundet med øget iltforbrug i kroppen under respiration.

Trin 2

Intervalltræning, der kombinerer både aerobe sessioner og maveøvelser, giver betydeligt flere resultater end almindelig aerobic eller bare separate øvelser rettet mod mavemusklerne.

Trin 3

Først og fremmest skal du sørge for at lave en lille opvarmning inden træning. Under alle omstændigheder må du ikke indlæse uopvarmede muskler. Efter opvarmning fortsæt til hovedprogrammet. Tag et reb og spring over det i nøjagtigt et minut.

Trin 4

Efter rebsættet skal du ligge på gulvet og lave ab-øvelser i 30 sekunder. Hop så reb igen i 1 minut. Efter rebet skal du udføre maveøvelser igen (30 sekunder). Således gives 17 minutter til springtov, og øvelser til pressen udføres i 8 minutter. Den samlede træningstid er 25 minutter.

Trin 5

Øvelser til pressen inkluderer: hævelser i bækkenet, omvendt, lateral, diagonal og lige knas. Crunches udføres som følger: læg dig på en måtte på gulvet, bøj dine ben og løft dem op, så de danner en 90 graders vinkel. Fastgør dine hænder bag hovedet og løft din overkrop, og føl sammentrækningen af mavemusklerne.

Laterale knaser: I startposition skal du bringe albuen på din hånd til det modsatte knæ.

Omvendt crunches: Træk dine knæ i startpositionen mod brystet.

Trin 6

Træning alene er ikke nok til at forbrænde fedt. Følg en diæt - opgive søde og stivelsesholdige fødevarer, fede og røget mad. Skær alkohol ud, især øl - det vækker din appetit. Spis mere fisk og fiber, og vær opmærksom på vegetabilske olier og nødder.

Husk den regel, som alle kender fra barndommen: tyg mad grundigt, dette forhindrer overspisning og fremmer sund fordøjelse.

Anbefalede: