Hvordan Man Forbrænder Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Forbrænder Muskelmasse
Hvordan Man Forbrænder Muskelmasse

Video: Hvordan Man Forbrænder Muskelmasse

Video: Hvordan Man Forbrænder Muskelmasse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Det er umuligt at forbrænde muskler. Men hvis du er bekymret for det ekstra volumen i en bestemt del af kroppen, så prøv at "tørre" dem. Dette er, hvad atleter kalder processen med at erstatte hurtige muskelfibre med langsomme. Hurtige fibre er ansvarlige for intens og kortvarig træning og har et større volumen. Langsomme muskelfibre udfører langvarig stress og er ansvarlige for udholdenhed. "Tørring" af overudviklede muskler vil kræve en masse tålmodighed fra din side.

Hvordan man forbrænder muskelmasse
Hvordan man forbrænder muskelmasse

Er det nødvendigt

  • - diæt med lavt proteinindhold
  • - øvelser til isolerede muskler
  • - daglige træningsprogrammer
  • - udholdenhedsarbejde med minimal vægt.

Instruktioner

Trin 1

Fjern al stress fra de store hurtige muskler og sæt de små, svage muskler i arbejde. Vælg en øvelse, der er målrettet mod en bestemt muskel. Glem grundlæggende øvelser. Hvis barbell squats udføres for at øge lægmusklerne, som involverer et stort antal forskellige muskelgrupper på én gang, skal du vælge en øvelse, der arbejder disse muskler isoleret for at reducere kalvvolumenet. F.eks. Rejser kalv sig.

Trin 2

Undgå at arbejde med medium til tung vægt. Store vægte aktiverer hurtige muskelfibre. Fri vægt arbejde er heller ikke noget for dig. Træning med minimal eller ingen stress.

Trin 3

Vær opmærksom på udholdenhedstræning. For at reducere mængden af specifikke muskler skal du udføre arbejde, der vil svække de hurtige muskelfibre og udvikle de langsomme. At reducere muskelvolumen kan være meget kedeligt og smertefuldt arbejde, og du skal lægge en stor indsats for at nå dit mål.

Trin 4

Lav en eller to øvelser på den kontraherende muskel for så mange gentagelser som muligt. To sæt 80-100 gange bør ikke være din grænse. Hvis du stadig har styrke efter at have gennemført det hundrede løft på tæerne, skal du fortsætte øvelsen.

Trin 5

Træn hver dag. De langsomme muskelfibre, der er ansvarlige for udholdenhed, kræver konstant arbejde med lav intensitet. Gør det til din daglige opgave at udføre to sæt maksimale gentagelser.

Trin 6

Skær ned på dit proteinindtag. Det er proteiner, der er ansvarlige for muskelvækst og reparation. Din opgave er at fratage muskelfibre næringsmediet. I dette tilfælde vil din krop efter hyppig og langvarig udholdenhedstræning komme sig ved at tage glykogen fra hurtige muskelfibre. Når alt kommer til alt bruger du dem stadig ikke.

Trin 7

Spis mad, der indeholder kulhydrater efter træning. Pasta, korn, kartofler er hvad du har råd til efter klassen. Protein kan kun indtages efter tre til fire timer.

Anbefalede: