Hvordan Man Laver En Vægtstang

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Vægtstang
Hvordan Man Laver En Vægtstang

Video: Hvordan Man Laver En Vægtstang

Video: Hvordan Man Laver En Vægtstang
Video: maxer.dk: Konventionel dødløft - begynder 2024, Kan
Anonim

Hvis du beslutter dig for at pumpe din biceps op eller bare blive lidt stærkere og samtidig forbedre din figur, skal du have en vægtstang. Det er ikke nødvendigt med det samme at løbe til sportsvarebutikken og købe et stilfuldt, men frygteligt dyrt udstyr. Til at begynde med kan du lave en vægtstang alene derhjemme.

Håndvægten kan fremstilles ved hjælp af almindelige plastflasker
Håndvægten kan fremstilles ved hjælp af almindelige plastflasker

Er det nødvendigt

8 tomme plastflasker, bredt papirbånd, et håndtag til en skovl eller et rør med en diameter på 30-35 mm og en længde på ca. 2 meter, aluminiumstråd, flodsand eller cement (pulver)

Instruktioner

Trin 1

Tag plastflasker og fyld dem med tørt flodsand (helst sigtet, fin fraktion). Efterhånden som det fyldes, skal sandet tæmmes, og ind imellem banke flaskens bund på gulvet. Når du fylder flasker med cement, skal du huske at en sådan stang vil være tungere end med sand. Sæt flaskerne så tæt på som muligt.

Trin 2

Placer 4 flasker sammen (ikke i træk) og pakk dem med bred tape. Det tilrådes at foretage mindst 30 omdrejninger (du skal føle, at flaskerne i bundtet ikke dingler, men er fastgjort fast). Derefter skal du fastgøre bundtet med aluminiumtråd: tættere på bunden af flaskerne - 4 omdrejninger og tættere på halsen - også 4 omdrejninger. Det vil sige, du skal have to flaskeknopper med "aluminium" -fiksering øverst og nederst.

Trin 3

Indsæt håndtaget (eller røret) i hullerne i midten af hvert bundt. Hvordan man løser det, beslutter alle selv. Du kan f.eks. Indsætte håndtaget, så dets ender udsættes langs kanterne af flaskesamlingerne, og fastgøre belastningen (så den ikke bevæger sig langs håndtaget) med ledning, tape eller ledning, der vikles tæt på håndtere.

Anbefalede: